Pappelina Poppy plastmatta 70 x 150 cm, potato
Se fler bilder »

Pappelina Poppy plastmatta 70 x 150 cm, potato

Pappelina

1 279:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Bagaren och Kocken
Julklappen finns att köpa hos Bagaren och Kocken
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.

Beskrivning

Poppy plastmatta frÄn Pappelina passar lika bra inomhus som utomhus. Den tar nÀmligen inte skada av att bli blöt, vilket gör att den passar lika bra i hallen, köket eller barnrummet som ute pÄ terrassen eller balkongen. Mattan finns i flera olika fÀrgval som alla kÀnnetecknas av sin dÀmpade skandinaviska fÀrgpalett, vilket gör den till ett utmÀrkt val nÀr du strÀvar efter en klassisk och tidlös kÀnsla i hemmet. Den Àr dessutom enkel att rengöra och kan bÄde handtvÀttas eller tvÀttas i maskin vid 30°C utan centrifugering. Alla mattor frÄn Pappelina tillverkas i Sverige pÄ företagets vÀveri i Dalarna. Tjocklek cirka 5 millimeter. MattföretagetPappelina grundades 1999 av Lina Rickardsson, som 24 Är gammal kom tillbaka frÄn USA till hemstaden Falun och bestÀmde sig för att satsa fullt ut pÄ vÀvkonsten. Hon tog med sig sina egenvÀvda alster och presenterade dem för olika ÄterförsÀljare, nÄgot som visade sig ge resultat. Hon fick bestÀllningar frÄn butiker i Malmö, Stockholm och Göteborg, nÄgot som fick henne att inse att hon inte skulle hinna med att vÀva allting sjÀlv. Hon inledde dÄ ett samarbete med ett litet familjeÀgt vÀveri i Dalarna och resten Àr historia. Idag vÀver Pappelina ungefÀr 100 000 mattor om Äret, sysselsÀtter ett 40-tal personer och sÀljer sina mattor i 26 lÀnder.
Pappelina Poppy plastmatta 70 x 150 cm, potato finns i kategorin Matta.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Bagaren och Kocken

Bagaren och Kocken AB Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ köksredskap och kökstillbehör. Företaget grundades 2005 och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges ledande e-handlare inom köksprodukter.

För kunden Àr Bagaren och Kocken ett bra alternativ för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom kök. Bagaren och Kocken Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin matlagning.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Bagaren och Kocken till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Bagaren och Kocken erbjuder ett brett utbud av köksredskap och kökstillbehör, allt frĂ„n knivar och kastruller till bakformar och köksmaskiner. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att laga mat, oavsett din nivĂ„ och budget.
  • Hög kvalitet: Bagaren och Kocken erbjuder köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Bagaren och Kocken Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta köksprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Bagaren och Kocken har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Bagaren och Kocken Àr ett bra val för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Bagaren och Kocken