Pappelina Otto plastmatta 70 x 140 cm, grain
Se fler bilder »

Pappelina Otto plastmatta 70 x 140 cm, grain

Pappelina

1 100:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Bagaren och Kocken
Julklappen finns att köpa hos Bagaren och Kocken
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.

Beskrivning

Otto Grain Àr en stilren plastmatta frÄn Pappelina som passar lika bra i hallen och pÄ köksgolvet som ute pÄ terrassen eller balkongen. Den tar nÀmligen inte skada av att bli blöt, vilket gör att den passar lika bra inomhus som ute. Ett utmÀrkt val nÀr du vill sÀtta detaljerna och hÄlla en dÀmpad skandinavisk fÀrgpalett i hemmet. Mattan Àr enkel att rengöra och kan tvÀttas för hand eller i maskin vid 30°C utan centrifugering. Precis som alla Pappelinas mattor Àr mattan tillverkad i Sverige pÄ vÀveriet i Dalarna. Tjocklek cirka 5 millimeter.Pappelina startades 1999 av Lina Rickardsson som 24 Är gammal ÄtervÀnde frÄn USA till hemorten Falun och bestÀmde sig för att satsa pÄ vÀvkonsten. Hon tog sina egenvÀvda alster under armen och presenterade dem för ÄterförsÀljare, vilket ledde till bestÀllningar frÄn butiker i bÄde Stockholm, Malmö och Göteborg. Hon insÄg att hon inte skulle hinna med att vÀva allting sjÀlv och inledde dÄ ett samarbete med ett litet familjeÀgt vÀveri i Dalarna. Resten Àr historia. Idag vÀver Pappelina cirka 100 000 mattor per Är, sysselsÀtter ett 40-tal personer och sÀljer sina mattor i sÄ mÄnga som 26 lÀnder.
Pappelina Otto plastmatta 70 x 140 cm, grain finns i kategorin Matta.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Bagaren och Kocken

Bagaren och Kocken AB Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ köksredskap och kökstillbehör. Företaget grundades 2005 och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges ledande e-handlare inom köksprodukter.

För kunden Àr Bagaren och Kocken ett bra alternativ för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom kök. Bagaren och Kocken Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin matlagning.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Bagaren och Kocken till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Bagaren och Kocken erbjuder ett brett utbud av köksredskap och kökstillbehör, allt frĂ„n knivar och kastruller till bakformar och köksmaskiner. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att laga mat, oavsett din nivĂ„ och budget.
  • Hög kvalitet: Bagaren och Kocken erbjuder köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Bagaren och Kocken Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta köksprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Bagaren och Kocken har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Bagaren och Kocken Àr ett bra val för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Bagaren och Kocken