Pappelina Mono plastmatta 85 x 160 cm, leaf
Se fler bilder »

Pappelina Mono plastmatta 85 x 160 cm, leaf

Pappelina

2 365:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Bagaren och Kocken
Julklappen finns att köpa hos Bagaren och Kocken
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.

Beskrivning

Mono Leaf Àr en stilren plastmatta frÄn Pappelina, lÀmplig för bÄde inom- och utomhusbruk. Den passar alltsÄ lika bra i köket eller hallen som ute pÄ terrassen, eftersom den inte tar skada av att bli blöt. Pappelinas mattor kÀnnetecknas av sin dÀmpade skandinaviska fÀrgpalett, vilket gör dem till ett bra val i alla typer av inredning. De Àr dessutom enkla att underhÄlla och rengöra och kan tvÀttas för hand eller i maskin vid 30°C utan centrifugering. Alla mattor frÄn Pappelina tillverkas i Sverige pÄ vÀveriet i Dalarna.Pappelina grundades 1999 av Lina Rickardsson, som 24 Är gammal kom hem frÄn USA och bestÀmde sig för att satsa pÄ vÀvkonsten i sin hemort Falun. Hon tog sina egenvÀvda alster under armen och presenterade dem för ÄterförsÀljare, vilket ledde till bestÀllningar frÄn butiker i bÄde Göteborg, Malmö och Stockholm. NÀr hon insÄg att hon inte skulle hinna med att vÀva allt pÄ egen hand hittade hon ett familjeÀgt vÀveri i Dalarna, dÄ med tre anstÀllda, som gÀrna ville inleda ett samarbete. Resten Àr historia. Idag vÀver Pappelina cirka 100 000 mattor om Äret, sysselsÀtter ett 40-tal personer och har försÀljning i hela 26 lÀnder.
Pappelina Mono plastmatta 85 x 160 cm, leaf finns i kategorin Matta.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Bagaren och Kocken

Bagaren och Kocken AB Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ köksredskap och kökstillbehör. Företaget grundades 2005 och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges ledande e-handlare inom köksprodukter.

För kunden Àr Bagaren och Kocken ett bra alternativ för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom kök. Bagaren och Kocken Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin matlagning.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Bagaren och Kocken till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Bagaren och Kocken erbjuder ett brett utbud av köksredskap och kökstillbehör, allt frĂ„n knivar och kastruller till bakformar och köksmaskiner. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att laga mat, oavsett din nivĂ„ och budget.
  • Hög kvalitet: Bagaren och Kocken erbjuder köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Bagaren och Kocken Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta köksprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Bagaren och Kocken har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Bagaren och Kocken Àr ett bra val för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Bagaren och Kocken