Pappelina Matta Vera, 70 x 150 cm, black/vanilla
Se fler bilder »

Pappelina Matta Vera, 70 x 150 cm, black/vanilla

Pappelina

1 054:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Bagaren och Kocken
Julklappen finns att köpa hos Bagaren och Kocken
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.

Beskrivning

Matta i vÀvd plast frÄn svenska Pappelina. Mattan Àr bÄde praktisk och slitstark. AnvÀnd den i hallen eller pÄ terrassen, inne eller ute dÄ den inte tar skada av att bli blöt. Med en dÀmpad, skandinavisk fÀrgpalett passar mattan vackert in i alla hem. Den Àr dessutom skön att gÄ pÄ dÄ den Àr 0,5 cm tjock.Tillverkad i Dalarna i Sverige vilket ger en produkt helt frÄn Sverige. Materialet Àr svensktillverkade plastband utan mjukgörare som Àr vÀvt i traditionella vÀvstolar vilket ger mattan en fin struktur. Svetsade kanter med förstÀrkningstejp sÀkerstÀller att mattan Àr slitstark samt ligger snyggt pÄ golvet. Loggan Àr graverad i bÄda Àndar. Dessutom Àr den lÀtt att hantera och rengöra dÄ den kan dammsugas samt tvÀttas för hand eller i maskin vid 30°C utan centrifug. LÄt den sedan torka platt. Storleksavvikelse pÄ ± 4 % kan förekomma pÄ grund av vÀvtekniken. Levereras med 3 Ärs garanti för tillverkningsfel.
Pappelina Matta Vera, 70 x 150 cm, black/vanilla finns i kategorin Matta.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Bagaren och Kocken

Bagaren och Kocken AB Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ köksredskap och kökstillbehör. Företaget grundades 2005 och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges ledande e-handlare inom köksprodukter.

För kunden Àr Bagaren och Kocken ett bra alternativ för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom kök. Bagaren och Kocken Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin matlagning.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Bagaren och Kocken till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Bagaren och Kocken erbjuder ett brett utbud av köksredskap och kökstillbehör, allt frĂ„n knivar och kastruller till bakformar och köksmaskiner. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att laga mat, oavsett din nivĂ„ och budget.
  • Hög kvalitet: Bagaren och Kocken erbjuder köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Bagaren och Kocken Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta köksprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Bagaren och Kocken har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Bagaren och Kocken Àr ett bra val för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Bagaren och Kocken