Pappelina Matta Mono, 85 x 260 cm, sand/cream
Se fler bilder »

Pappelina Matta Mono, 85 x 260 cm, sand/cream

Pappelina

2 700:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Bagaren och Kocken
Julklappen finns att köpa hos Bagaren och Kocken
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.

Beskrivning

Matta i vÀvd plast frÄn svenska Pappelina. Det Àr en praktisk och slittÄlig plastmatta för anvÀndning bÄde inom- och utomhus dÄ den tÄl vÀta. Den Àr ca 10 mm tjock vilket gör den skön att gÄ pÄ.Materialet Àr svensktillverkade ftalatfria plastband som Àr vÀvda pÄ traditionellt vis. Vikta kanter med sydd logga pÄ ena sidan. Den Àr dessutom enkel att ta hand om och rengöra dÄ den tÄl att dammsugas samt tvÀttas för hand eller i fintvÀtt i maskin vid 30 °C, dock utan centrifugering. LÄt sedan mattan torka platt. Storleksavvikelser pÄ ±4% kan förekomma pÄ grund av vÀvtekniken. Levereras med 3 Ärs garanti mot tillverkningsfel.
Pappelina Matta Mono, 85 x 260 cm, sand/cream finns i kategorin Matta.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Bagaren och Kocken

Bagaren och Kocken AB Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ köksredskap och kökstillbehör. Företaget grundades 2005 och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges ledande e-handlare inom köksprodukter.

För kunden Àr Bagaren och Kocken ett bra alternativ för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom kök. Bagaren och Kocken Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin matlagning.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Bagaren och Kocken till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Bagaren och Kocken erbjuder ett brett utbud av köksredskap och kökstillbehör, allt frĂ„n knivar och kastruller till bakformar och köksmaskiner. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att laga mat, oavsett din nivĂ„ och budget.
  • Hög kvalitet: Bagaren och Kocken erbjuder köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Bagaren och Kocken Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta köksprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Bagaren och Kocken har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Bagaren och Kocken Àr ett bra val för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Bagaren och Kocken