Opinel Le Petit Chef barnset 3 delar, blÄ
Se fler bilder »

Opinel Le Petit Chef barnset 3 delar, blÄ

Opinel

448:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Bagaren och Kocken
Julklappen finns att köpa hos Bagaren och Kocken
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.

Beskrivning

Opinel Le Petit Chef Ă€r ett set med barnvĂ€nliga matlagningsredskap bestĂ„ende av en kniv, en skalare och ett fingerskydd – perfekt nĂ€r det Ă€r dags för de smĂ„ att lĂ€ra sig om matlagning och testa vingarna i köket. Det som gör kniven och skalaren unika och extra funktionella för barn Ă€r den lilla gummiringen vid skaftets slut, som gör att barnet fĂ„r ett stadigt och sĂ€kert grepp och förhindrar att de smĂ„ fingrarna slinter. Kniven har dessutom ett blad med rundad spets, tillverkat av rostfritt stĂ„l och endast tio centimeter lĂ„ngt. Fingerskyddet i plast sĂ€tts pĂ„ fingertopparna nĂ€r det Ă€r dags att skĂ€ra för att undvika skador. Skyddet Ă€r gjort för att passa olika storlekar pĂ„ fingrarna och du kan vĂ€lja mellan tvĂ„ fina fĂ€rger. Setet Ă€r lĂ€mpligt för barn över sju Ă„r och ska anvĂ€ndas under tillsyn av vuxen.
Opinel Le Petit Chef barnset 3 delar, blÄ finns i kategorin Barnkniv.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Bagaren och Kocken

Bagaren och Kocken AB Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ köksredskap och kökstillbehör. Företaget grundades 2005 och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges ledande e-handlare inom köksprodukter.

För kunden Àr Bagaren och Kocken ett bra alternativ för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom kök. Bagaren och Kocken Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin matlagning.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Bagaren och Kocken till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Bagaren och Kocken erbjuder ett brett utbud av köksredskap och kökstillbehör, allt frĂ„n knivar och kastruller till bakformar och köksmaskiner. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att laga mat, oavsett din nivĂ„ och budget.
  • Hög kvalitet: Bagaren och Kocken erbjuder köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Bagaren och Kocken Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta köksprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Bagaren och Kocken har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Bagaren och Kocken Àr ett bra val för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Bagaren och Kocken