OBH Nordica Perfect Mix blender 1,5 liter, 1200 W
Se fler bilder »

OBH Nordica Perfect Mix blender 1,5 liter, 1200 W

OBH Nordica

1 369:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Bagaren och Kocken
Julklappen finns att köpa hos Bagaren och Kocken
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.

Beskrivning

Kraftfull blender i rostfritt stÄl med pekskÀrm - Perfect Mix+Med Perfect Mix+ fÄr du en blender som ger dig perfekta resultat varje gÄng. Denna robusta blender i rostfritt stÄl har en slitstark behÄllare av Tritan, som Àr lÀtt, tÄl dagligt bruk och ger dig stor nytta. Tre förinstÀllda program för olika behovPerfect Mix+ har en pekskÀrm som ger dig tillgÄng till tre förinstÀllda program: ett för att göra lÀckra smoothies, ett för att krossa is och ett rengöringsprogram som fullÀndar denna blender. Du har ocksÄ full kontroll över knivarnas puls- och hastighetsfunktioner, som du kan anpassa efter dina behov. HÄllbar och lÀtt behÄllare av TritanDen rymliga behÄllaren pÄ 1,5 liter Àr gjord av Tritan, som inte bara Àr extremt hÄllbart, utan ocksÄ lÀttare Àn glas. Tritan-behÄllaren klarar av diskmaskin och Àr BPA-fri. Snabb och effektiv motorMotorn pÄ 1200 W snurrar med 28 000 varv per minut, vilket gör att blendern kan uppnÄ de önskade resultaten upp till 30 % snabbare. Snygg och funktionell designMed en kombination av rostfritt stÄl, Tritan-behÄllare och en anvÀndarvÀnlig pekskÀrm erbjuder denna blender bÄde funktionalitet och en estetiskt tilltalande design som Àr byggd för att hÄlla. LÄngvarig prestanda och sÀkerhetMaskinen har ett luftkylningssystem som bidrar till den lÄngvariga prestandan. Motorn har ventilation för att förhindra överhettning, och det finns ocksÄ ett ÄterstÀllningsskydd för extra skydd. Fyra fötter med sugkoppar sÀkerstÀller att maskinen stÄr stabilt under anvÀndning.
OBH Nordica Perfect Mix blender 1,5 liter, 1200 W finns i kategorin Blender.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Bagaren och Kocken

Bagaren och Kocken AB Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ köksredskap och kökstillbehör. Företaget grundades 2005 och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges ledande e-handlare inom köksprodukter.

För kunden Àr Bagaren och Kocken ett bra alternativ för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom kök. Bagaren och Kocken Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin matlagning.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Bagaren och Kocken till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Bagaren och Kocken erbjuder ett brett utbud av köksredskap och kökstillbehör, allt frĂ„n knivar och kastruller till bakformar och köksmaskiner. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att laga mat, oavsett din nivĂ„ och budget.
  • Hög kvalitet: Bagaren och Kocken erbjuder köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Bagaren och Kocken Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta köksprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Bagaren och Kocken har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Bagaren och Kocken Àr ett bra val för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Bagaren och Kocken