NOD Dual Zone Airfryer 2 x 4 liter
Se fler bilder »

NOD Dual Zone Airfryer 2 x 4 liter

NOD

1 799:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Bagaren och Kocken
Julklappen finns att köpa hos Bagaren och Kocken
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.

Beskrivning

NOD Dual Airfryer – en smart köksmaskin som lĂ„ter dig laga mat pĂ„ flera sĂ€tt Med NOD Dual Airfryer kan du fritera, rosta, baka, torka eller grilla dina favoritrĂ€tter med varmluft. Det ger dig ett lĂ€ckert och hĂ€lsosamt resultat utan att anvĂ€nda olja. Dessutom sparar du tid och energi tack vare den smarta Sync-funktionen som synkroniserar tillagningen av de tvĂ„ korgarna. NOD Dual Airfryer har tvĂ„ tillagningskorgar med en kapacitet pĂ„ 4 liter vardera. Det betyder att du kan laga tvĂ„ olika rĂ€tter samtidigt, med olika temperaturer och tider. Du kan vĂ€lja mellan Ă„tta förinstĂ€llda program pĂ„ den tydliga touchskĂ€rmen, eller stĂ€lla in allt manuellt efter dina egna önskemĂ„l. Sync-funktionen gör nĂ€mligen att du kan laga pommes frites i en korg och kyckling i den andra, och fĂ„ bĂ„da klara samtidigt. Maskinen startar den korg som har lĂ€ngst tillagningstid först, och sedan den andra korgen sĂ„ att bĂ„da blir klara samtidigt. Tillagningskorgarna och gallren har en non-stickbelĂ€ggning som gör det enkelt att bĂ„de laga mat och rengöra dem efterĂ„t. Du kan diska dem i diskmaskinen, men för att bevara belĂ€ggningen och undvika vatten i handtaget rekommenderar vi att du diskar dem för hand. BestĂ€ll din NOD Dual Airfryer idag och upptĂ€ck hur enkel och rolig matlagningen kan bli!
NOD Dual Zone Airfryer 2 x 4 liter finns i kategorin Airfryer.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Bagaren och Kocken

Bagaren och Kocken AB Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ köksredskap och kökstillbehör. Företaget grundades 2005 och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges ledande e-handlare inom köksprodukter.

För kunden Àr Bagaren och Kocken ett bra alternativ för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom kök. Bagaren och Kocken Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin matlagning.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Bagaren och Kocken till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Bagaren och Kocken erbjuder ett brett utbud av köksredskap och kökstillbehör, allt frĂ„n knivar och kastruller till bakformar och köksmaskiner. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att laga mat, oavsett din nivĂ„ och budget.
  • Hög kvalitet: Bagaren och Kocken erbjuder köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Bagaren och Kocken Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta köksprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Bagaren och Kocken har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Bagaren och Kocken Àr ett bra val för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Bagaren och Kocken