Nespresso CitiZ kaffemaskin, 1 liter, silver
Se fler bilder »

Nespresso CitiZ kaffemaskin, 1 liter, silver

Nespresso

1 706:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Bagaren och Kocken
Julklappen finns att köpa hos Bagaren och Kocken
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.

Beskrivning

Med kapselmaskinen Nespresso CitiZ fÄr du gott kaffe i retroinspirerad design. Maskinen Àr inspirerad av det bÀsta frÄn bÄde dÄtid och nutid, och ger dig utsökt kaffe och perfekt balanserad espresso. Du fÄr en intuitiv, kompakt och anvÀndarvÀnlig maskin som garanterat tillgodoser dina kaffecravings. Tack vare sin snabba uppvÀrmning Àr Nespresso CitiZ uppvÀrmd och redo att anvÀndas efter bara 25 sekunder, sÄ att du fÄr en god kopp kaffe pÄ nolltid. Du har dessutom tvÄ olika storlekar att vÀlja pÄ: espresso, 40 milliliter och lungo, 110 milliliter. Maskinen har dessutom ett smart energisparlÀge, som gör att den stÀnger av sig automatiskt efter nio minuter.
Nespresso CitiZ kaffemaskin, 1 liter, silver finns i kategorin Kaffebryggare.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Bagaren och Kocken

Bagaren och Kocken AB Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ köksredskap och kökstillbehör. Företaget grundades 2005 och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges ledande e-handlare inom köksprodukter.

För kunden Àr Bagaren och Kocken ett bra alternativ för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom kök. Bagaren och Kocken Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin matlagning.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Bagaren och Kocken till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Bagaren och Kocken erbjuder ett brett utbud av köksredskap och kökstillbehör, allt frĂ„n knivar och kastruller till bakformar och köksmaskiner. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att laga mat, oavsett din nivĂ„ och budget.
  • Hög kvalitet: Bagaren och Kocken erbjuder köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Bagaren och Kocken Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta köksprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Bagaren och Kocken har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Bagaren och Kocken Àr ett bra val för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Bagaren och Kocken