Napoleon Freestyle 425 gasolgrill
Se fler bilder »

Napoleon Freestyle 425 gasolgrill

Napoleon

7 290:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Bagaren och Kocken
Julklappen finns att köpa hos Bagaren och Kocken
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.

Beskrivning

Om du vill ha en gasolgrill som Ă€r bĂ„de kvalitativ och mĂ„ngsidig, dĂ„ Ă€r Napoleon Freestyleℱ-seriens grillar det du söker. Dessa grillar har allt du behöver för att grilla som ett proffs, oavsett om du vill ha gasol, kol eller rök. Vad Ă€r det som gör Freestyleℱ-seriens grillar sĂ„ speciella? Freestyleℱ-seriens grillar har fyra bottenbrĂ€nnare i rostfritt stĂ„l som ger en kraftfull och jĂ€mn vĂ€rme över hela grillytan. Grillarna har ocksĂ„ WAVEℱ grillgaller i porslinsemaljerat gjutjĂ€rn, som ger en bra vĂ€rmefördelning och ett snyggt grillmönster pĂ„ maten. Grillgallret Ă€r ocksĂ„ lĂ€tt att rengöra och underhĂ„lla, tack vare den emaljerade ytan som motstĂ„r rost och repor. Hur Ă€r Freestyleℱ 425 utformad? Freestyleℱ 425 Ă€r en av modellerna i Freestyleℱ-serien, och den har en generös grillyta pĂ„ 60x45 cm, vilket Ă€r tillrĂ€ckligt stort för att grilla för Ă„tta personer samtidigt. Grillen Ă€r designad för att anvĂ€nda engĂ„ngsgasolflaskor som standard, men du kan ocksĂ„ köpa en adapter för att ansluta den till en större gasolflaska om du vill. Hur monterar, tĂ€nder och anvĂ€nder jag Freestyleℱ 425? Freestyleℱ 425 Ă€r enkel att montera, tĂ€nda och anvĂ€nda. Montering av grillen tar bara cirka 45 minuter, och du behöver inga verktyg eller skruvar. TĂ€ndning av grillen Ă€r snabb och sĂ€ker, tack vare Napoleons JETFIREℱ-teknik som ger en pĂ„litlig gnista varje gĂ„ng. AnvĂ€ndning av grillen Ă€r smidig och bekvĂ€m, tack vare Napoleons konstruktion som ger en jĂ€mn vĂ€rmefördelning över hela grillytan. Du kan ocksĂ„ mĂ€ta temperaturen i grillen med ACCU-PROBEℱ-termometer. Vilka smarta funktioner har Freestyleℱ 425? Freestyleℱ 425 har flera smarta funktioner som gör den praktisk och mĂ„ngsidig. Grillen har tvĂ„ sidohyllor som ger extra yta vid grillen. Sidhyllorna Ă€r Ă€ven fĂ€llbara för att ta mindre plats vid förvaring. Grillen har ocksĂ„ en vĂ€rmehylla som ger extra yta för tillagning eller varmhĂ„llning i grillen. Grillen har ocksĂ„ ett dropptrĂ„g som töms frĂ„n sidan, vilket gör det enkelt att rengöra och underhĂ„lla grillen. Hur kan jag grilla med kol och rök pĂ„ Freestyleℱ 425? Freestyleℱ 425 har ocksĂ„ en unik funktion som gör den till en riktig allroundgrill. Med tillbehöret koltrĂ„g kan du enkelt kombinera din Napoleongrill med gasol, kol och rök. Du kan anvĂ€nda koltrĂ„get för att grilla med kol eller lĂ€gga till rökflis för att ge din mat en rökig smak. Du kan ocksĂ„ anvĂ€nda gasolen för att tĂ€nda kolen eller rökflisen, eller för att justera temperaturen i grillen. Med Freestyleℱ 425 kan du grilla pĂ„ det sĂ€tt som passar dig bĂ€st. Varför ska jag vĂ€lja Freestyleℱ 425? Freestyleℱ 425 Ă€r en grill som ger dig kvalitet och mĂ„ngsidighet i ett. Med den hĂ€r grillen kan du grilla med gasol, kol eller rök, och njuta av en fantastisk grillupplevelse varje gĂ„ng. Grillen Ă€r enkel att montera, tĂ€nda och anvĂ€nda, och har flera smarta funktioner som gör den praktisk och bekvĂ€m. BestĂ€ll din Freestyleℱ 425 idag och upptĂ€ck skillnaden!
Napoleon Freestyle 425 gasolgrill finns i kategorin Gasolgrill.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Bagaren och Kocken

Bagaren och Kocken AB Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ köksredskap och kökstillbehör. Företaget grundades 2005 och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges ledande e-handlare inom köksprodukter.

För kunden Àr Bagaren och Kocken ett bra alternativ för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom kök. Bagaren och Kocken Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin matlagning.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Bagaren och Kocken till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Bagaren och Kocken erbjuder ett brett utbud av köksredskap och kökstillbehör, allt frĂ„n knivar och kastruller till bakformar och köksmaskiner. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att laga mat, oavsett din nivĂ„ och budget.
  • Hög kvalitet: Bagaren och Kocken erbjuder köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Bagaren och Kocken Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta köksprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Bagaren och Kocken har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Bagaren och Kocken Àr ett bra val för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Bagaren och Kocken