Nachtmann Bossa Nova barset, 18-pack
Se fler bilder »

Nachtmann Bossa Nova barset, 18-pack

Nachtmann

806:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Bagaren och Kocken
Julklappen finns att köpa hos Bagaren och Kocken
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.

Beskrivning

HÀr fÄr du ett barset som verkligen kan förhöja din dryckesupplevelse och kanske göra dig nyfiken pÄ nya typer av drycker. Setet heter Bossa Nova, kommer frÄn Nachtmann, och innehÄller totalt 18 glas uppdelade pÄ tre olika glas sorter med sex av varje glastyp. Alla glas Àr gjorda av kristall vilket ger varje glas en viss tyngd. De första glasen i setet Àr Longdrink-glasen (6 st), som Àr perfekta för att servera uppfriskande cocktails eller aptitretande drinkar. Sedan kommer Whiskey Tumbler-glasen (6 st), designade för att njuta av en god whisky eller bourbon. Med sin breda bas och hÄllbara konstruktion lÄter dessa glas dig njuta av bÄde arom och smak. Barsetet innehÄller Àven SOF-glas (6 st). SOF stÄr för "Single Old Fashioned", och dessa glas Àr perfekta för alla klassiker med hög alkoholhalt pÄ is sÄvÀl som enklare drinkar. Alla glas tÄl maskindisk.
Nachtmann Bossa Nova barset, 18-pack finns i kategorin Barset.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Bagaren och Kocken

Bagaren och Kocken AB Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ köksredskap och kökstillbehör. Företaget grundades 2005 och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges ledande e-handlare inom köksprodukter.

För kunden Àr Bagaren och Kocken ett bra alternativ för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom kök. Bagaren och Kocken Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin matlagning.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Bagaren och Kocken till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Bagaren och Kocken erbjuder ett brett utbud av köksredskap och kökstillbehör, allt frĂ„n knivar och kastruller till bakformar och köksmaskiner. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att laga mat, oavsett din nivĂ„ och budget.
  • Hög kvalitet: Bagaren och Kocken erbjuder köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Bagaren och Kocken Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta köksprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Bagaren och Kocken har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Bagaren och Kocken Àr ett bra val för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Bagaren och Kocken