Microplane Premium Classic zestjärn, röd
Se fler bilder ¬Ľ

Microplane Premium Classic zestjärn, röd

Microplane

299:-
G√• till butik ¬Ľ
G√• till butik ¬Ľ
Logotype - Bagaren och Kocken
Julklappen finns att köpa hos Bagaren och Kocken
Sidan innehåller reklam genom annonslänkar för Bagaren och Kocken.
Sidan innehåller reklam genom annonslänkar för Bagaren och Kocken.

Beskrivning

Med Premium Classic från Microplane får du det ultimata zestjärnet för att finriva ingredienser i köket. Använd det för citrusfrukter, vitlök, pepparrot, ingefära, choklad, parmesan och mycket mer. Verktyget är en favorit bland kockar runt om i världen tack vare sitt ergonomiska grepp och tåliga, ultraskarpa blad. Zestjärnet finns dessutom i ett flertal olika färger, så att du kan välja den färg som passar bäst in i ditt kök. Perfekt för dig som vill jobba effektivt i köket och ta matlagningen till nästa nivå.Microplane är ett familjeägt företag som erbjuder ett brett sortiment av olika köksredskap. Mest kända är de för sina rivjärn och zestjärn, som gjort ett stort intryck på matlagare över hela världen. Deras rivjärn skapades från början för att raspa trä i verkstäder, men omvandlades snabbt till ett köksredskap när man insåg dess stora potential.
Microplane Premium Classic zestjärn, röd finns i kategorin Rivjärn.
Ikon som hänvisare till produktinformationenLäs mer...

Om Bagaren och Kocken

Bagaren och Kocken AB är en svensk e-handel som specialiserar sig på köksredskap och kökstillbehör. Företaget grundades 2005 och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges ledande e-handlare inom köksprodukter.

För kunden är Bagaren och Kocken ett bra alternativ för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom kök. Bagaren och Kocken är också ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin matlagning.

Här är några av de saker som gör Bagaren och Kocken till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Bagaren och Kocken erbjuder ett brett utbud av k√∂ksredskap och k√∂kstillbeh√∂r, allt fr√•n knivar och kastruller till bakformar och k√∂ksmaskiner. Detta g√∂r att du kan hitta allt du beh√∂ver f√∂r att laga mat, oavsett din niv√• och budget.
  • H√∂g kvalitet: Bagaren och Kocken erbjuder k√∂ksredskap och k√∂kstillbeh√∂r av h√∂g kvalitet. F√∂retaget samarbetar med b√•de svenska och internationella varum√§rken, och produkterna √§r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Bagaren och Kocken √§r k√§nda f√∂r sina bra priser. F√∂retaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, s√• du kan hitta k√∂ksprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Bagaren och Kocken har en bra kundservice. F√∂retaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig r√•dgivning.

Bagaren och Kocken är ett bra val för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser.

Spännande julklappstips från Bagaren och Kocken