Mason Cash Mix Colour S24 skÄl, cream
Se fler bilder »

Mason Cash Mix Colour S24 skÄl, cream

Mason Cash

371:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Bagaren och Kocken
Julklappen finns att köpa hos Bagaren och Kocken
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.

Beskrivning

Mason Cash SkÄl Mix Colour S24: En klassisk och fÀrgglad skÄl för alla dina bakbehovMason Cash SkÄl Mix Colour S24 Àr gjord av slitstarkt stengods som tÄl bÄde diskmaskin och mikrovÄgsugn. Det betyder att du kan anvÀnda den för att blanda, vÀrma och förvara dina ingredienser utan att behöva byta mellan olika kÀrl. SkÄlen Àr ocksÄ chip-resistent, vilket innebÀr att den hÄller sig snygg och hel under lÄng tid.En greppvÀnlig och knÄdvÀnlig skÄlMason Cash SkÄl Mix Colour S24 har ett distinkt mönster pÄ utsidan som ger dig extra grepp nÀr du blandar. Detta gör det lÀttare att hÄlla skÄlen stadig och undvika att den glider eller tippar. SkÄlen har ocksÄ en bred och grund form som gör det lÀtt att knÄda deg i den. Du kan arbeta med stora mÀngder deg utan att behöva ta ut den ur skÄlen.En perfekt storlek för alla dina bakbehovMason Cash SkÄl Mix Colour S24 har en diameter pÄ 24 cm vilket gör den till en perfekt storlek för alla dina bakbehov. Du kan anvÀnda den för att blanda deg, kakor eller cookies. SkÄlen rymmer tillrÀckligt med ingredienser för att göra stora satser av dina favoritrecept.
Mason Cash Mix Colour S24 skÄl, cream finns i kategorin SkÄl.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Bagaren och Kocken

Bagaren och Kocken AB Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ köksredskap och kökstillbehör. Företaget grundades 2005 och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges ledande e-handlare inom köksprodukter.

För kunden Àr Bagaren och Kocken ett bra alternativ för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom kök. Bagaren och Kocken Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin matlagning.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Bagaren och Kocken till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Bagaren och Kocken erbjuder ett brett utbud av köksredskap och kökstillbehör, allt frĂ„n knivar och kastruller till bakformar och köksmaskiner. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att laga mat, oavsett din nivĂ„ och budget.
  • Hög kvalitet: Bagaren och Kocken erbjuder köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Bagaren och Kocken Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta köksprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Bagaren och Kocken har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Bagaren och Kocken Àr ett bra val för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Bagaren och Kocken