Mareld Serveringsbestick 5 delar, Rostfritt stÄl
Se fler bilder »

Mareld Serveringsbestick 5 delar, Rostfritt stÄl

Mareld

443:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Bagaren och Kocken
Julklappen finns att köpa hos Bagaren och Kocken
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.

Beskrivning

Stilrena serveringsbestick frÄn Mareld, förgyller sÄvÀl vardag som festdukningen. Besticken hÄller hög kvalitet och Àr tillverkade av 18/10 rostfritt stÄl (innehÄller 18 % krom och 10 % nickel) med blank finish. Setet innehÄller 5 delar; en salladssked och en salladsgaffel, en serveringssked (perfekt till servering av exempelvis potatis), en serveringsgaffel (perfekt till servering av exempelvis kött) och en sÄs/soppslev. Besticken tÄl maskindisk. Matcha snyggt och komplettera med övriga bestickset frÄn Mareld. Besticken levereras i fin presentförpackning tillverkad av FSC-certifierad kartong. MÄtt:Salladsgaffel: 27 cmSalladssked: 27cmServeringsgaffel: 27cmServeringssked: 27cmSÄsslev/Soppslev: 24cmSÄ tar du hand om dina bestick:Undvik grova rengöringssvampar som kan repa besticken och stÄlull som kan orsaka rost. Om flÀckar uppkommer, putsas dessa enkelt bort med poleringsmedel avsett för rostfritt stÄl.
Mareld Serveringsbestick 5 delar, Rostfritt stÄl finns i kategorin Serveringsbestick.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Bagaren och Kocken

Bagaren och Kocken AB Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ köksredskap och kökstillbehör. Företaget grundades 2005 och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges ledande e-handlare inom köksprodukter.

För kunden Àr Bagaren och Kocken ett bra alternativ för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom kök. Bagaren och Kocken Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin matlagning.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Bagaren och Kocken till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Bagaren och Kocken erbjuder ett brett utbud av köksredskap och kökstillbehör, allt frĂ„n knivar och kastruller till bakformar och köksmaskiner. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att laga mat, oavsett din nivĂ„ och budget.
  • Hög kvalitet: Bagaren och Kocken erbjuder köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Bagaren och Kocken Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta köksprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Bagaren och Kocken har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Bagaren och Kocken Àr ett bra val för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Bagaren och Kocken