Magnor Swirl champagneglas 22 cl, vit
Se fler bilder ¬Ľ

Magnor Swirl champagneglas 22 cl, vit

Magnor

519:-
G√• till butik ¬Ľ
G√• till butik ¬Ľ
Logotype - Bagaren och Kocken
Julklappen finns att köpa hos Bagaren och Kocken
Sidan innehåller reklam genom annonslänkar för Bagaren och Kocken.
Sidan innehåller reklam genom annonslänkar för Bagaren och Kocken.

Beskrivning

Swirl glass är en exklusiv och unik serie konstglas, designad av den välkända konstnären Camilla Prytz. Detta mångsidiga champagneglas fungerar som ett mousserande glas och dessertglas, och det finns i sex olika färgblandningar. Med en rad olika färger att välja mellan kan du skapa din egen unika kombination av glas som perfekt matchar din personliga stil och preferenser. Oavsett om du vill blanda och matcha färger eller hålla dig till en enfärgad färgserie, kommer dessa glas att lägga till en extra dos av individualitet och elegans till ditt serveringsset.Varje Swirl-glas är ett äkta norskt hantverk, tillverkat av den finaste kristallen. De blir noggrant munblåsta av duktiga glasblåsare i glaskojan på Magnor Glassverk, i samarbete med Camilla själv. Alla konstglas är unika, med en signatur som bär konstnärens personliga prägel. Oavsett om det är en avkopplande vardagskväll eller ett speciellt tillfälle är dessa diskmaskinssäkra glasen idealiska för snabb rengöring och användning.Glasen rymmer 22 centiliter, och deras spiralrörelse symboliserar att glasen är ett levande konstverk. Camilla har skapat sitt drömglas och i Swirl-serien hittar du glas som är perfekta för vatten, vin och kaffe. Ett oumbärligt tillskott till din samling!
Magnor Swirl champagneglas 22 cl, vit finns i kategorin Champagneglas.
Ikon som hänvisare till produktinformationenLäs mer...

Om Bagaren och Kocken

Bagaren och Kocken AB är en svensk e-handel som specialiserar sig på köksredskap och kökstillbehör. Företaget grundades 2005 och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges ledande e-handlare inom köksprodukter.

För kunden är Bagaren och Kocken ett bra alternativ för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom kök. Bagaren och Kocken är också ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin matlagning.

Här är några av de saker som gör Bagaren och Kocken till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Bagaren och Kocken erbjuder ett brett utbud av k√∂ksredskap och k√∂kstillbeh√∂r, allt fr√•n knivar och kastruller till bakformar och k√∂ksmaskiner. Detta g√∂r att du kan hitta allt du beh√∂ver f√∂r att laga mat, oavsett din niv√• och budget.
  • H√∂g kvalitet: Bagaren och Kocken erbjuder k√∂ksredskap och k√∂kstillbeh√∂r av h√∂g kvalitet. F√∂retaget samarbetar med b√•de svenska och internationella varum√§rken, och produkterna √§r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Bagaren och Kocken √§r k√§nda f√∂r sina bra priser. F√∂retaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, s√• du kan hitta k√∂ksprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Bagaren och Kocken har en bra kundservice. F√∂retaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig r√•dgivning.

Bagaren och Kocken är ett bra val för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser.

Spännande julklappstips från Bagaren och Kocken