Magnor Fjord tallrik, 27 cm
Se fler bilder »

Magnor Fjord tallrik, 27 cm

Magnor

172:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Bagaren och Kocken
Julklappen finns att köpa hos Bagaren och Kocken
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.

Beskrivning

En tallrik frÄn Magnor som finns i tvÄ storlekar: en platt tallrik som mÀter 27 centimeter och en djup tallrik som mÀter 23 centimeter. Servisen Àr tillverkad av det finaste benporslin, med en hÄllbar glasyr och hög hÄllfasthet, och tÄl bÄde mikrovÄgsugn och diskmaskin.Fjord-serien Àr en unik servis som tar vÄrt arv pÄ allvar och leker visuellt med nostalgiska och moderna element. Formgivarna Knut och Kjartan har skapat en fÀngslande fusion av tidsepoker, med en flirt med klassiska blÄ porslinstraditioner. De har valt ett modernt denimblÄtt universum istÀllet för den traditionella koboltblÄ fÀrgen. Illustrationerna pÄ porslinet Àr handmÄlade i akvarell av formgivarna sjÀlva och speglar norska folkminnen frÄn Valdres och Finnskogen samt modern arkitektur. FormsprÄket Àr organiskt och traditionellt. DÀrför Àr denna servis designad för att hedra alla de mormödrar som har skapat trygghet och vÀrme i varje norskt kök genom Ären. Fjord-serien innehÄller flera tallrikar i olika former samt en mugg. Det Àr en perfekt kombination av tradition och modernitet som kommer att berika dina serveringsupplevelser.
Magnor Fjord tallrik, 27 cm finns i kategorin Tallrik.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Bagaren och Kocken

Bagaren och Kocken AB Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ köksredskap och kökstillbehör. Företaget grundades 2005 och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges ledande e-handlare inom köksprodukter.

För kunden Àr Bagaren och Kocken ett bra alternativ för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom kök. Bagaren och Kocken Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin matlagning.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Bagaren och Kocken till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Bagaren och Kocken erbjuder ett brett utbud av köksredskap och kökstillbehör, allt frĂ„n knivar och kastruller till bakformar och köksmaskiner. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att laga mat, oavsett din nivĂ„ och budget.
  • Hög kvalitet: Bagaren och Kocken erbjuder köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Bagaren och Kocken Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta köksprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Bagaren och Kocken har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Bagaren och Kocken Àr ett bra val för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Bagaren och Kocken