Lékué Oljeflaska med pip 400 ml, 2 st
Se fler bilder »

Lékué Oljeflaska med pip 400 ml, 2 st

Lékué

380:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Bagaren och Kocken
Julklappen finns att köpa hos Bagaren och Kocken
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.

Beskrivning

Lékué oljeflaska med pip Àr en praktisk och snygg flaska för förvaring och servering av din favoritolja - frÄn olivolja till sesamolja och mycket mer. Med sin smarta pip ger oljeflaskan dig full kontroll över fördelningen av oljan och hur mycket som kommer ut. Du kan enkelt tÀcka ytor med en jÀmn ström av olja utan att behöva oroa dig för överflödiga mÀngder och undvika spill och droppande flaskor. Flaskans neutrala design passar bra ihop med modern köksinredning och livsstil, och den Àr ocksÄ perfekt att ta med pÄ picknick eller camping eftersom den kan förslutas tÀtt för att förhindra lÀckage.SjÀlva flaskan pÄ 400 milliliter Àr tillverkad av glas och pipen av silikon, bÄda material som Àr lÀtta att rengöra. Skruva bara av pipen och skölj bÄde pipen och flaskan under varmt vatten. VÀlj mellan en enstaka flaska eller en uppsÀttning med tvÄ, som du kan anvÀnda för t.ex. olja och vinÀger.
Lékué Oljeflaska med pip 400 ml, 2 st finns i kategorin Oljeflaska.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Bagaren och Kocken

Bagaren och Kocken AB Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ köksredskap och kökstillbehör. Företaget grundades 2005 och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges ledande e-handlare inom köksprodukter.

För kunden Àr Bagaren och Kocken ett bra alternativ för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom kök. Bagaren och Kocken Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin matlagning.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Bagaren och Kocken till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Bagaren och Kocken erbjuder ett brett utbud av köksredskap och kökstillbehör, allt frĂ„n knivar och kastruller till bakformar och köksmaskiner. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att laga mat, oavsett din nivĂ„ och budget.
  • Hög kvalitet: Bagaren och Kocken erbjuder köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Bagaren och Kocken Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta köksprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Bagaren och Kocken har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Bagaren och Kocken Àr ett bra val för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Bagaren och Kocken