Lékué Köksredskap set 5 st
Se fler bilder »

Lékué Köksredskap set 5 st

Lékué

700:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Bagaren och Kocken
Julklappen finns att köpa hos Bagaren och Kocken
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.

Beskrivning

Lékué tillverkar köksredskap som Àr effektiva och praktiska lösningar för ditt kök. Detta set med 5 repfria redskap tar hand om dina kastruller och stekpannor sÄ att du kan fokusera pÄ att laga god mat. Tack vare den flexibla kanten i 100 % platinasilikon fÄr du inga repor pÄ dina kastruller och stekpannor. Den tÄl temperaturer pÄ upp till 220 °C, medan handtaget tÄl temperaturer pÄ upp till 180 °C, vilket innebÀr att verktyget kan vila pÄ heta ytor, t.ex. kastrullens sidor, medan du lagar mat.Essential Cooking Tool Set innehÄller de fem viktigaste och mest anvÀnda redskapen i köket: serveringssked, palettkniv, hÄlslev, tÄng och slev, med förvaring som gör att de ligger framme och Àr lÀtta att komma Ät nÀr du lagar mat. Förvaringen har en lÄngstrÀckt form sÄ att den tar sÄ lite plats som möjligt och optimerar utrymmet pÄ din bÀnkskiva. Kan diskas i diskmaskin och har tio Ärs garanti.
Lékué Köksredskap set 5 st finns i kategorin köksredskap.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Bagaren och Kocken

Bagaren och Kocken AB Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ köksredskap och kökstillbehör. Företaget grundades 2005 och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges ledande e-handlare inom köksprodukter.

För kunden Àr Bagaren och Kocken ett bra alternativ för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom kök. Bagaren och Kocken Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin matlagning.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Bagaren och Kocken till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Bagaren och Kocken erbjuder ett brett utbud av köksredskap och kökstillbehör, allt frĂ„n knivar och kastruller till bakformar och köksmaskiner. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att laga mat, oavsett din nivĂ„ och budget.
  • Hög kvalitet: Bagaren och Kocken erbjuder köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Bagaren och Kocken Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta köksprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Bagaren och Kocken har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Bagaren och Kocken Àr ett bra val för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Bagaren och Kocken