LĂ©kuĂ© ÅteranvĂ€ndningsbar kyl & fryspĂ„se silikon, medium
Se fler bilder »

LĂ©kuĂ© ÅteranvĂ€ndningsbar kyl & fryspĂ„se silikon, medium

Lékué

140:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Bagaren och Kocken
Julklappen finns att köpa hos Bagaren och Kocken
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.

Beskrivning

Lékués kyl- och fryspÄsar i silikon Àr lÀckagesÀkra och praktiska och kan ÄteranvÀndas hur mÄnga gÄnger som helst och anvÀndas för att förvara alla typer av livsmedel. De har ett praktiskt blixtlÄs som gör att pÄsarna förblir lufttÀta, sÄ att smaker och dofter inte blandas under förvaringen. InnehÄllet fördelas jÀmnt i pÄsen, och pÄsens platta design gör den lÀtt att stapla i kylen eller frysen sÄ att den inte tar upp onödigt utrymme.PÄsarna Àr tillverkade av silikon och finns i storlekarna small, medium och large, sÄ att du enkelt kan vÀlja den storlek som passar dina förvaringsbehov. De kan enkelt diskas i diskmaskinen efter anvÀndning och behÄller ÀndÄ sin prestanda, sÄ det finns inga grÀnser för vad som kan förvaras i pÄsarna.MÄtt pÄ pÄsar:Liten: Höjd 13,5 cm, lÀngd 21,5 cm.Medium: Höjd 18,5 cm, lÀngd 21,5 cm.Stor: Höjd 24,5 cm, lÀngd 21,5 cm.
LĂ©kuĂ© ÅteranvĂ€ndningsbar kyl & fryspĂ„se silikon, medium finns i kategorin Kyl- & fryspĂ„se.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Bagaren och Kocken

Bagaren och Kocken AB Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ köksredskap och kökstillbehör. Företaget grundades 2005 och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges ledande e-handlare inom köksprodukter.

För kunden Àr Bagaren och Kocken ett bra alternativ för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom kök. Bagaren och Kocken Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin matlagning.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Bagaren och Kocken till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Bagaren och Kocken erbjuder ett brett utbud av köksredskap och kökstillbehör, allt frĂ„n knivar och kastruller till bakformar och köksmaskiner. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att laga mat, oavsett din nivĂ„ och budget.
  • Hög kvalitet: Bagaren och Kocken erbjuder köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Bagaren och Kocken Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta köksprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Bagaren och Kocken har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Bagaren och Kocken Àr ett bra val för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Bagaren och Kocken