Klean Kanteen Classic isolerad flaska 750 ml, guld
Se fler bilder »

Klean Kanteen Classic isolerad flaska 750 ml, guld

Klean Kanteen

595:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Bagaren och Kocken
Julklappen finns att köpa hos Bagaren och Kocken
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.

Beskrivning

Om du vill ha en flaska som kan hÄlla ditt vatten, vin, kaffe eller andra drycker frÀscha och lagom varma i timmar, dÄ Àr Klean Kanteen Classic isolerad flaska 750 ml det idealiska valet för dig. Den hÀr flaskan har en vakuumisolerad design som kan hÄlla innehÄllet varmt eller kallt i timmar. Den har ocksÄ en Pour Through-kork som hÀller frÄn alla sidor, hÄller innehÄllet frÀscht och förhindrar syretillförsel och vÀrmeförlust. Flaskan Àr tillverkad av 90 % Ätervunnet 18/8 rostfritt stÄl som Àr livsmedelsklassat, BPA-fritt och rep- och skraptÄligt. Den har en intern gÀnga som ökar den termiska prestandan och Àr kompatibel med andra Classic-korkar. Flaskan har en slim design som passar i de flesta mugghÄllare och finns i flera olika fÀrger.Vare sig du vill njuta av en kopp varmt kaffe pÄ morgonen, en flaska kallt vatten pÄ vandringen eller en flaska gott vin pÄ picknicken, sÄ har du hittat den hÀr. Klean Kanteen Classic isolerad flaska 750 ml Àr en mÄngsidig och miljövÀnlig flaska som Àr bra för bÄde dig och planeten. BestÀll din flaska idag och upplev skillnaden med en kvalitetsflaska frÄn Klean Kanteen!
Klean Kanteen Classic isolerad flaska 750 ml, guld finns i kategorin Termosflaska.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Bagaren och Kocken

Bagaren och Kocken AB Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ köksredskap och kökstillbehör. Företaget grundades 2005 och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges ledande e-handlare inom köksprodukter.

För kunden Àr Bagaren och Kocken ett bra alternativ för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom kök. Bagaren och Kocken Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin matlagning.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Bagaren och Kocken till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Bagaren och Kocken erbjuder ett brett utbud av köksredskap och kökstillbehör, allt frĂ„n knivar och kastruller till bakformar och köksmaskiner. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att laga mat, oavsett din nivĂ„ och budget.
  • Hög kvalitet: Bagaren och Kocken erbjuder köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Bagaren och Kocken Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta köksprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Bagaren och Kocken har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Bagaren och Kocken Àr ett bra val för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Bagaren och Kocken