KitchenAid Stekpanna i aluminium 28 cm
Se fler bilder »

KitchenAid Stekpanna i aluminium 28 cm

KitchenAid

1 345:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Bagaren och Kocken
Julklappen finns att köpa hos Bagaren och Kocken
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.

Beskrivning

KitchenAid stekpanna med lock och extra handtag som ger dig en fantastisk matlagningsupplevelse. Denna stekpanna Àr tillverkad av aluminium som har genomgÄtt en speciell gjutnings- och hÀrdningsprocess för att ge en snabb och jÀmn vÀrmefördelning, samt en extrem motstÄndskraft mot repor. Stekpannan har ocksÄ en keramisk non-stick belÀggning som gör det enkelt att slÀppa maten och rengöra pannan. Handtagen Àr av rostfritt stÄl som ger ett sÀkert och svalt grepp. Stekpannan har ocksÄ ett lock av hÀrdat glas som lÄter dig övervaka matlagningen utan att förlora vÀrme eller fukt. Stekpannan Àr dessutom ugnssÀker upp till 200°C och kan diskas i diskmaskin, Àven om handdisk rekommenderas för en lÀngre livslÀngd.Stekpannan har en diameter pÄ 28 cm och en kapacitet pÄ 4,6 liter, vilket gör den idealisk för att laga stora portioner eller familjemÄltider. Med KitchenAid stekpanna kan du njuta av att laga mat med mindre olja eller fett, och skapa lÀckra rÀtter med perfekta stekresultat.
KitchenAid Stekpanna i aluminium 28 cm finns i kategorin Stekpanna.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Bagaren och Kocken

Bagaren och Kocken AB Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ köksredskap och kökstillbehör. Företaget grundades 2005 och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges ledande e-handlare inom köksprodukter.

För kunden Àr Bagaren och Kocken ett bra alternativ för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom kök. Bagaren och Kocken Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin matlagning.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Bagaren och Kocken till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Bagaren och Kocken erbjuder ett brett utbud av köksredskap och kökstillbehör, allt frĂ„n knivar och kastruller till bakformar och köksmaskiner. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att laga mat, oavsett din nivĂ„ och budget.
  • Hög kvalitet: Bagaren och Kocken erbjuder köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Bagaren och Kocken Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta köksprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Bagaren och Kocken har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Bagaren och Kocken Àr ett bra val för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Bagaren och Kocken