KitchenAid Stekpanna 28 cm, rostfritt stÄl
Se fler bilder »

KitchenAid Stekpanna 28 cm, rostfritt stÄl

KitchenAid

1 335:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Bagaren och Kocken
Julklappen finns att köpa hos Bagaren och Kocken
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.

Beskrivning

En stekpanna av hög kvalitet som passar alla typer av spisar, inklusive induktion. Den har en botten av rostfritt stÄl med en aluminiumkÀrna som ger snabb och jÀmn vÀrmefördelning. Stekpannan har ocksÄ ett 3-lagers tyskt konstruerat non-stick-belÀggning som gör det enkelt att slÀppa maten och rengöra pannan. Den har en böjd kant för att undvika spill vid hÀllning och ett V-format och vÀrmebestÀndigt rostfritt stÄlhandtag för komfort och sÀkert grepp. Stekpannan Àr ugnssÀker upp till 260°C och diskmaskinssÀker. Om du vill ha en stekpanna som Àr hÄllbar, praktisk och elegant, Àr KitchenAid stekpanna 28 cm ett utmÀrkt val.
KitchenAid Stekpanna 28 cm, rostfritt stÄl finns i kategorin Stekpanna.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Bagaren och Kocken

Bagaren och Kocken AB Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ köksredskap och kökstillbehör. Företaget grundades 2005 och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges ledande e-handlare inom köksprodukter.

För kunden Àr Bagaren och Kocken ett bra alternativ för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom kök. Bagaren och Kocken Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin matlagning.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Bagaren och Kocken till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Bagaren och Kocken erbjuder ett brett utbud av köksredskap och kökstillbehör, allt frĂ„n knivar och kastruller till bakformar och köksmaskiner. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att laga mat, oavsett din nivĂ„ och budget.
  • Hög kvalitet: Bagaren och Kocken erbjuder köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Bagaren och Kocken Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta köksprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Bagaren och Kocken har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Bagaren och Kocken Àr ett bra val för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Bagaren och Kocken