KitchenAid Kastrull 16 cm, rostfritt stÄl
Se fler bilder »

KitchenAid Kastrull 16 cm, rostfritt stÄl

KitchenAid

551:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Bagaren och Kocken
Julklappen finns att köpa hos Bagaren och Kocken
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.

Beskrivning

En kastrull av rostfritt stÄl frÄn KitchenAid med ett lock av hÀrdat glas som gör det enkelt att koka mat utan att den fastnar eller brÀnner vid. Denna kastrull har en aluminiumbotten som ger en snabb och jÀmn vÀrmefördelning, samt en polerad yta som ger den ett elegant utseende. Handtaget Àr av rostfritt stÄl med ett ergonomiskt grepp som ger ett sÀkert och svalt grepp.Kastrullen Àr dessutom ugnssÀker upp till 220°C och kan diskas i diskmaskin, Àven om handdisk rekommenderas för en lÀngre livslÀngd. Kastrullen har en diameter pÄ 16 cm och en kapacitet pÄ 1,5 liter, vilket gör den idealisk för att koka mindre portioner eller sÄser.
KitchenAid Kastrull 16 cm, rostfritt stÄl finns i kategorin Kastrull.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Bagaren och Kocken

Bagaren och Kocken AB Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ köksredskap och kökstillbehör. Företaget grundades 2005 och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges ledande e-handlare inom köksprodukter.

För kunden Àr Bagaren och Kocken ett bra alternativ för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom kök. Bagaren och Kocken Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin matlagning.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Bagaren och Kocken till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Bagaren och Kocken erbjuder ett brett utbud av köksredskap och kökstillbehör, allt frĂ„n knivar och kastruller till bakformar och köksmaskiner. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att laga mat, oavsett din nivĂ„ och budget.
  • Hög kvalitet: Bagaren och Kocken erbjuder köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Bagaren och Kocken Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta köksprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Bagaren och Kocken har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Bagaren och Kocken Àr ett bra val för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Bagaren och Kocken