KitchenAid Forged Aluminum stekpannor 20 + 28 cm
Se fler bilder »

KitchenAid Forged Aluminum stekpannor 20 + 28 cm

KitchenAid

1 530:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Bagaren och Kocken
Julklappen finns att köpa hos Bagaren och Kocken
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.

Beskrivning

Om du vill ha ett mÄngsidigt och hÄllbart stekpannset, Àr KitchenAid Forged Aluminum stekpannor 20 + 28 cm ett perfekt alternativ. Detta set bestÄr av tvÄ stekpannor i olika storlekar: 20 cm och 28 cm. De Àr idealiska för att steka, sautera och bryna allt frÄn Àgg och bacon till kött och grönsaker.Det som gör detta stekpannset speciellt Àr att det Àr tillverkat av smitt aluminium med en tjock botten som behÄller sin form och ger en snabb uppvÀrmning. Aluminiumet Àr ocksÄ lÀttviktigt och hÄllbart, vilket gör stekpannorna enkla att hantera och rengöra.Stekpannorna har ocksÄ en trelagers, tysktillverkad non-stick belÀggning, som ger en lÄngvarig prestanda med mindre olja och fett. BelÀggningen Àr ocksÄ förstÀrkt med diamantpartiklar, vilket gör den extremt motstÄndskraftig mot repor och slitage. Du kan anvÀnda metallredskap utan att skada belÀggningen.Stekpannorna har ocksÄ stay-cool fenolhandtag, som ger ett sÀkert och bekvÀmt grepp. Handtagen har ocksÄ en glansig finish som ger ett elegant utseende. Stekpannorna har ocksÄ en slÀt och fÀllfri interiör, som eliminerar matfÀllor och underlÀttar serveringen.Stekpannorna Àr ugnssÀkra upp till 220°C och diskmaskinsvÀnliga, vilket ger dig mer flexibilitet och enkelhet i köket. De har ocksÄ en patenterad Magneto Induction Technology, som gör dem kompatibla med alla spisar, inklusive induktion.KitchenAid Forged Aluminum stekpannor 20 + 28 cm Àr ett praktiskt och elegant stekpannset, som ger dig möjlighet att laga mat med minimal anstrÀngning och maximal smak. BestÀll ditt set idag och upptÀck skillnaden med KitchenAid!
KitchenAid Forged Aluminum stekpannor 20 + 28 cm finns i kategorin Stekpanna sett.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Bagaren och Kocken

Bagaren och Kocken AB Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ köksredskap och kökstillbehör. Företaget grundades 2005 och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges ledande e-handlare inom köksprodukter.

För kunden Àr Bagaren och Kocken ett bra alternativ för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom kök. Bagaren och Kocken Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin matlagning.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Bagaren och Kocken till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Bagaren och Kocken erbjuder ett brett utbud av köksredskap och kökstillbehör, allt frĂ„n knivar och kastruller till bakformar och köksmaskiner. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att laga mat, oavsett din nivĂ„ och budget.
  • Hög kvalitet: Bagaren och Kocken erbjuder köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Bagaren och Kocken Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta köksprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Bagaren och Kocken har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Bagaren och Kocken Àr ett bra val för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Bagaren och Kocken