Kay Bojesen Reworked Anniversary elefant liten, 10x16,5x13 cm
Se fler bilder ¬Ľ

Kay Bojesen Reworked Anniversary elefant liten, 10x16,5x13 cm

Kay Bojesen

1 921:-
G√• till butik ¬Ľ
G√• till butik ¬Ľ
Logotype - Bagaren och Kocken
Julklappen finns att köpa hos Bagaren och Kocken
Sidan innehåller reklam genom annonslänkar för Bagaren och Kocken.
Sidan innehåller reklam genom annonslänkar för Bagaren och Kocken.

Beskrivning

2023 är det dags för 70-årsjubileum av Kay Bojesens ikoniska och älskade elefant. Det firas med Reworked Anniversary Elephant, en unik specialutgåva som är designad med upcykling i fokus. Elefanten är tillverkad av en härlig mix av olika träslag som teak, valnöt, ek, ask och lönn. För att minska resursslöseri kommer allt material från överskott och restträ. Det gör att varje elefant är om möjligt ännu mer unik än det klassiska originalet, eftersom träslagen varierar mellan varje exemplar. Varje elefant har en 70-årsjubileumsstämpel under ena foten och levereras i en speciallåda i trä. Den finns i tre storlekar: mini, liten och stor. Den stora elefanten tillverkas i en begränsad upplaga om endast 600 numrerade exemplar.
Kay Bojesen Reworked Anniversary elefant liten, 10x16,5x13 cm finns i kategorin Träfigur.
Ikon som hänvisare till produktinformationenLäs mer...

Om Bagaren och Kocken

Bagaren och Kocken AB är en svensk e-handel som specialiserar sig på köksredskap och kökstillbehör. Företaget grundades 2005 och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges ledande e-handlare inom köksprodukter.

För kunden är Bagaren och Kocken ett bra alternativ för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom kök. Bagaren och Kocken är också ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin matlagning.

Här är några av de saker som gör Bagaren och Kocken till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Bagaren och Kocken erbjuder ett brett utbud av k√∂ksredskap och k√∂kstillbeh√∂r, allt fr√•n knivar och kastruller till bakformar och k√∂ksmaskiner. Detta g√∂r att du kan hitta allt du beh√∂ver f√∂r att laga mat, oavsett din niv√• och budget.
  • H√∂g kvalitet: Bagaren och Kocken erbjuder k√∂ksredskap och k√∂kstillbeh√∂r av h√∂g kvalitet. F√∂retaget samarbetar med b√•de svenska och internationella varum√§rken, och produkterna √§r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Bagaren och Kocken √§r k√§nda f√∂r sina bra priser. F√∂retaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, s√• du kan hitta k√∂ksprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Bagaren och Kocken har en bra kundservice. F√∂retaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig r√•dgivning.

Bagaren och Kocken är ett bra val för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser.

Spännande julklappstips från Bagaren och Kocken