Kay Bojesen Flora Ärets fÄgel 2024 12,5 cm, rosa
Se fler bilder »

Kay Bojesen Flora Ärets fÄgel 2024 12,5 cm, rosa

Kay Bojesen

799:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Bagaren och Kocken
Julklappen finns att köpa hos Bagaren och Kocken
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.

Beskrivning

Årets fĂ„gel 2024 frĂ„n Kay Bojesen flyger hem till dig och sĂ€tter sig pĂ„ hyllan, dĂ€r hon med sin power-pink personlighet lyfter humöret nĂ€r du ser pĂ„ henne. Flora, som sĂ„ngfĂ„geln heter, Ă€r vĂ„rens och blommornas gudinna enligt den grekiska mytologin, vilket hennes fĂ€rger understryker. FĂ€rgerna har valts av fans av designen, medan designen Ă€r den klassiska designen frĂ„n Kay Bojesen. Kay Bojesen Ă€r kĂ€nd för sin enastĂ„ende förmĂ„ga att skapa tidlösa och Ă€lskade trĂ€figurer, som berĂ€ttar en historia, och Flora Ă€r inget undantag. Hon Ă€r lite mindre Ă€n den klassiska SĂ„ngfĂ„geln, men har precis samma kvaliteter som de övriga SĂ„ngfĂ„glarna. De Ă€r handgjorda av FSCÂź-certifierat boktrĂ€, som garanterar att trĂ€den till produktionen Ă€r planterade, odlade och fĂ€llda ansvarsfullt. Flora Ă€r endast tillgĂ€nglig i begrĂ€nsad upplaga och har Ă„rtal ingraverat.
Kay Bojesen Flora Ärets fÄgel 2024 12,5 cm, rosa finns i kategorin TrÀfigur.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Bagaren och Kocken

Bagaren och Kocken AB Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ köksredskap och kökstillbehör. Företaget grundades 2005 och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges ledande e-handlare inom köksprodukter.

För kunden Àr Bagaren och Kocken ett bra alternativ för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom kök. Bagaren och Kocken Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin matlagning.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Bagaren och Kocken till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Bagaren och Kocken erbjuder ett brett utbud av köksredskap och kökstillbehör, allt frĂ„n knivar och kastruller till bakformar och köksmaskiner. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att laga mat, oavsett din nivĂ„ och budget.
  • Hög kvalitet: Bagaren och Kocken erbjuder köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Bagaren och Kocken Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta köksprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Bagaren och Kocken har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Bagaren och Kocken Àr ett bra val för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Bagaren och Kocken