Kähler Hammershøi Vas 25 cm Indigo
Se fler bilder »

Kähler Hammershøi Vas 25 cm Indigo

Kähler

499:-
Gå till butik »
Gå till butik »
Logotype - Bagaren och Kocken
Julklappen finns att köpa hos Bagaren och Kocken
Sidan innehåller reklam genom annonslänkar för Bagaren och Kocken.
Sidan innehåller reklam genom annonslänkar för Bagaren och Kocken.

Beskrivning

Unna dig själv en elegant vas från Kählers hänförande sortiment! Vasen har en höjd på 25 cm och är gjord i keramik. Den visuellt tilltalande designen präglas av estetiska räfflor. De är karaktäristiska för kollektionen Hammershøi, som vasen är en del av. Vasen har även en harmoniskt utformad krage runt halsen. Designen har skapats i ett samarbete mellan Kähler och formgivaren Hans-Christian Bauer, och resultatet är slående. Placera blommorna i vasen, och de faller på ett naturligt vackert sätt som bidrar med det lilla extra till din inredning. Du skapar enkelt en härlig atmosfär genom att placera vasen på soffbordet eller matbordet. Vasen är handgjord, eftersom Kähler värdesätter det konstnärliga uttrycket och högkvalitativt hantverk. Därför kan små variationer i formuttrycket förekomma, vilket ger produkten personlighet. Här presenteras vasen i en härligt djup indigo-nyans. Specifikationer:- Färg: Indigo.- Höjd: 25 cm.- Bredd: 19 cm.- Material: Keramik.- Produkten är handgjord, vilket innebär att små variationer i formuttrycket kan förekomma. - Produkten tål ej maskindisk eller frystemperaturer.- Produkten bör diskas för hand och sedan placeras med botten upp. Du kan använda en mjuk trasa, eftersom det är skonsamt mot materialet.- Placera gärna möbeltassar under produkten för att undvika fuktfläckar.  
Kähler Hammershøi Vas 25 cm Indigo finns i kategorin Vas.
Ikon som hänvisare till produktinformationenLäs mer...

Om Bagaren och Kocken

Bagaren och Kocken AB är en svensk e-handel som specialiserar sig på köksredskap och kökstillbehör. Företaget grundades 2005 och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges ledande e-handlare inom köksprodukter.

För kunden är Bagaren och Kocken ett bra alternativ för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom kök. Bagaren och Kocken är också ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin matlagning.

Här är några av de saker som gör Bagaren och Kocken till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Bagaren och Kocken erbjuder ett brett utbud av köksredskap och kökstillbehör, allt från knivar och kastruller till bakformar och köksmaskiner. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att laga mat, oavsett din nivå och budget.
  • Hög kvalitet: Bagaren och Kocken erbjuder köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet. Företaget samarbetar med både svenska och internationella varumärken, och produkterna är tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Bagaren och Kocken är kända för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, så du kan hitta köksprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Bagaren och Kocken har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rådgivning.

Bagaren och Kocken är ett bra val för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser.

Spännande julklappstips från Bagaren och Kocken