Joseph Joseph Multi-Prep salladsverktyg 4 delar
Se fler bilder »

Joseph Joseph Multi-Prep salladsverktyg 4 delar

Joseph Joseph

630:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Bagaren och Kocken
Julklappen finns att köpa hos Bagaren och Kocken
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.

Beskrivning

Multi-Prep salladsverktyg frĂ„n Joseph Joseph gör det enklare Ă€n nĂ„gonsin att förbereda hĂ€rliga och hĂ€lsosamma sallader. Det smarta setet har fyra utbytbara skivor för olika syften – salladsslungning, spiralizing, rivning och skivning. Allt du behöver göra Ă€r att vĂ€lja en av skivorna, sĂ€tta in den i locket och sĂ€tta igĂ„ng. Verktyget har en halkfri bas och levereras inklusive ett praktiskt fingerskydd för att göra dina förberedelser Ă€nnu sĂ€krare. Alla tillbehör ryms i huvudskĂ„len, sĂ„ att du kan förvara dem pĂ„ ett smart sĂ€tt nĂ€r du inte anvĂ€nder dem.
Joseph Joseph Multi-Prep salladsverktyg 4 delar finns i kategorin SaladMaker.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Bagaren och Kocken

Bagaren och Kocken AB Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ köksredskap och kökstillbehör. Företaget grundades 2005 och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges ledande e-handlare inom köksprodukter.

För kunden Àr Bagaren och Kocken ett bra alternativ för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom kök. Bagaren och Kocken Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin matlagning.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Bagaren och Kocken till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Bagaren och Kocken erbjuder ett brett utbud av köksredskap och kökstillbehör, allt frĂ„n knivar och kastruller till bakformar och köksmaskiner. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att laga mat, oavsett din nivĂ„ och budget.
  • Hög kvalitet: Bagaren och Kocken erbjuder köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Bagaren och Kocken Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta köksprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Bagaren och Kocken har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Bagaren och Kocken Àr ett bra val för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Bagaren och Kocken