Jamie Oliver Skalkniv 9 centimeter
Se fler bilder »

Jamie Oliver Skalkniv 9 centimeter

Jamie Oliver

321:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Bagaren och Kocken
Julklappen finns att köpa hos Bagaren och Kocken
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.

Beskrivning

NÀtt och vass skalkniv frÄn Jamie Oliver som lÄter dig skÀra med precision. AnvÀnd den med fördel till exempel för att skÀra ut apelsinklyftor och skiva crutitéer, eller för att för att förbereda svamp och morötter för den rustika grytan. Kniven Àr tillverkad av rostfritt stÄl och Àr ishÀrdad för optimal slitstyrka och maximal prestanda. Den Àr dessutom vÀlbalanserad, sÄ att du fÄr ett grepp som Àr bÄde bekvÀmt och sÀkert. Bladet Àr 9 centimeter lÄngt och knivens totallÀngd Àr 20,2 centimeter. Ett litet men naggande gott tillskott i knivblocket som inte kommer att göra dig besviken.Jamie Oliver och det franska mÀrket Tefal Àr utan tvekan ett perfekt matlagningsteam, och har utvecklat produkter ihop i nÀstan tvÄ decennier. Medan Jamie bidrar med sin stora kunskap och passion för mat, stÄr Tefal för innovativ teknik och förstklassig prestanda. Resultatet Àr pÄlitliga produkter av hög kvalitet som gör det till en riktig fröjd att laga mat frÄn grunden.
Jamie Oliver Skalkniv 9 centimeter finns i kategorin Örtkniv.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Bagaren och Kocken

Bagaren och Kocken AB Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ köksredskap och kökstillbehör. Företaget grundades 2005 och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges ledande e-handlare inom köksprodukter.

För kunden Àr Bagaren och Kocken ett bra alternativ för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom kök. Bagaren och Kocken Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin matlagning.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Bagaren och Kocken till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Bagaren och Kocken erbjuder ett brett utbud av köksredskap och kökstillbehör, allt frĂ„n knivar och kastruller till bakformar och köksmaskiner. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att laga mat, oavsett din nivĂ„ och budget.
  • Hög kvalitet: Bagaren och Kocken erbjuder köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Bagaren och Kocken Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta köksprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Bagaren och Kocken har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Bagaren och Kocken Àr ett bra val för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Bagaren och Kocken