HAY LĂ„ngt ljus-set 7 st, neutral
Se fler bilder »

HAY LĂ„ngt ljus-set 7 st, neutral

HAY

259:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Bagaren och Kocken
Julklappen finns att köpa hos Bagaren och Kocken
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.

Beskrivning

Vill du skapa en mysig och stÀmningsfull atmosfÀr i ditt hem? DÄ Àr ljus frÄn HAY det idealiska valet för dig. HÀr fÄr du ett set med sju vackra ljus i olika fÀrger, som du kan arrangera efter din egen smak. Ljusen Àr noggrant utvalda för att passa bÄde som grupp och som enskilda, och de ger ett mjukt och behagligt sken.Ljusen Àr inte bara vackra, utan ocksÄ bra för miljön. Ljusen Àr miljömÀrkta med Svanen, vilket innebÀr att de uppfyller höga krav pÄ kvalitet, hÀlsa och miljö. Ljusen har en brinntid pÄ cirka 9 timmar, sÄ du kan njuta av dem lÀnge.Ljusen Àr ocksÄ ett presenttips till nÄgon du tycker om. Ljusen levereras i en fin ask med flera fÀrgkombinationer att vÀlja mellan.
HAY LĂ„ngt ljus-set 7 st, neutral finns i kategorin Ljus.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Bagaren och Kocken

Bagaren och Kocken AB Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ köksredskap och kökstillbehör. Företaget grundades 2005 och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges ledande e-handlare inom köksprodukter.

För kunden Àr Bagaren och Kocken ett bra alternativ för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom kök. Bagaren och Kocken Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin matlagning.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Bagaren och Kocken till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Bagaren och Kocken erbjuder ett brett utbud av köksredskap och kökstillbehör, allt frĂ„n knivar och kastruller till bakformar och köksmaskiner. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att laga mat, oavsett din nivĂ„ och budget.
  • Hög kvalitet: Bagaren och Kocken erbjuder köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Bagaren och Kocken Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta köksprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Bagaren och Kocken har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Bagaren och Kocken Àr ett bra val för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Bagaren och Kocken