HAY LĂ„ngt ljus-set 6 st, citrus/peach/brun
Se fler bilder »

HAY LĂ„ngt ljus-set 6 st, citrus/peach/brun

HAY

290:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Bagaren och Kocken
Julklappen finns att köpa hos Bagaren och Kocken
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.

Beskrivning

HAY ljus Àr mer Àn bara ljuskÀllor, de Àr konstnÀrliga element som kan förhöja estetiken i vilket rum som helst. Oavsett om du vill skapa en mysig stÀmning, en festlig atmosfÀr eller en slÄende kontrast, kan du hitta det perfekta HAY ljuset för dina behov. HAY ljus Àr tillverkade i Italien och de finns i en mÀngd olika former, storlekar och fÀrger. Du kan vÀlja mellan vridna, koniska eller spiralformade ljus i olika nyanser och lÀngder. Du kan ocksÄ blanda och matcha olika HAY ljus för att skapa unika kompositioner som speglar din personlighet och stil. HAY ljus Àr inte bara vackra, utan ocksÄ hÄllbara och lÄngvariga. De brinner jÀmnt och lÄngsamt, vilket ger dig timmar av njutning.HAY ljus Àr ocksÄ lÀtta att anvÀnda och ta hand om. Du behöver bara klippa veken innan varje anvÀndning, hÄlla dem borta frÄn drag och brÀnnbara föremÄl, och förvara dem pÄ en sval och torr plats. HAY ljus Àr den perfekta gÄvan till dig sjÀlv eller nÄgon du Àlskar. De Àr dekorativa objekt som kan förvandla vilket rum som helst till en speciell plats.
HAY LĂ„ngt ljus-set 6 st, citrus/peach/brun finns i kategorin Ljus.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Bagaren och Kocken

Bagaren och Kocken AB Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ köksredskap och kökstillbehör. Företaget grundades 2005 och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges ledande e-handlare inom köksprodukter.

För kunden Àr Bagaren och Kocken ett bra alternativ för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom kök. Bagaren och Kocken Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin matlagning.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Bagaren och Kocken till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Bagaren och Kocken erbjuder ett brett utbud av köksredskap och kökstillbehör, allt frĂ„n knivar och kastruller till bakformar och köksmaskiner. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att laga mat, oavsett din nivĂ„ och budget.
  • Hög kvalitet: Bagaren och Kocken erbjuder köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Bagaren och Kocken Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta köksprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Bagaren och Kocken har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Bagaren och Kocken Àr ett bra val för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Bagaren och Kocken