GreenPan Elite vÄffeljÀrn, stainless steel
Se fler bilder »

GreenPan Elite vÄffeljÀrn, stainless steel

GreenPan

2 294:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Bagaren och Kocken
Julklappen finns att köpa hos Bagaren och Kocken
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.

Beskrivning

GreenPan Elite vĂ„ffeljĂ€rn Ă€r mer Ă€n bara ett vĂ„ffeljĂ€rn – du kan anvĂ€nda det för att laga olika sorters vĂ„fflor, men Ă€ven för att laga panini eller grilla. Du fĂ„r nĂ€mligen med tre olika plattor, som du kan byta mellan för att maximera dina möjligheter i köket. JĂ€rnet kan Ă€ven öppnas upp och ligga platt, sĂ„ att du fĂ„r extra mycket grillyta för till exempel grönsaker, grillost eller kött.VĂ„ffeljĂ€rnet har tio förinstĂ€llda program, sĂ„ att du lĂ€tt hittar rĂ€tt instĂ€llning för just det du vill laga. Det har Ă€ven dubbla temperaturzoner, dĂ€r du kan justera instĂ€llningarna för olika plattor för att fĂ„ till en hĂ€rlig grillyta och krispigt gyllenbruna vĂ„fflor. Med hjĂ€lp av plattorna vĂ€ljer du sjĂ€lv om du vill laga mjuka, belgiska vĂ„fflor eller tunna vĂ„fflor med krispig yta.De löstagbara plattorna till vĂ„ffeljĂ€rnet Ă€r utrustade med den keramiska non-stick-belĂ€ggningen Thermolonℱ Volt. Det gör dem otroligt enkla att rengöra för hand, men de tĂ„l Ă€ven maskindisk. Plattorna du inte anvĂ€nder kan förvaras i apparaten under tiden, sĂ„ att du alltid har dem nĂ€ra till hands.VĂ„ffeljĂ€rnet har en löstagbar droppbricka för enkel rengöring. Det har Ă€ven inbyggd sladdförvaring och ett lĂ„sbart lock, sĂ„ att det enkelt fĂ„r plats i köksskĂ„pet. Du kan vĂ€lja mellan flera fĂ€rger, sĂ„ att du kan hitta den fĂ€rg som passar bĂ€st i just ditt kök.
GreenPan Elite vÄffeljÀrn, stainless steel finns i kategorin VÄffeljÀrn.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Bagaren och Kocken

Bagaren och Kocken AB Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ köksredskap och kökstillbehör. Företaget grundades 2005 och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges ledande e-handlare inom köksprodukter.

För kunden Àr Bagaren och Kocken ett bra alternativ för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom kök. Bagaren och Kocken Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin matlagning.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Bagaren och Kocken till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Bagaren och Kocken erbjuder ett brett utbud av köksredskap och kökstillbehör, allt frĂ„n knivar och kastruller till bakformar och köksmaskiner. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att laga mat, oavsett din nivĂ„ och budget.
  • Hög kvalitet: Bagaren och Kocken erbjuder köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Bagaren och Kocken Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta köksprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Bagaren och Kocken har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Bagaren och Kocken Àr ett bra val för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Bagaren och Kocken