G3 Ferrari Artista brödrost 2 skivor, vit
Se fler bilder »

G3 Ferrari Artista brödrost 2 skivor, vit

G3 Ferrari

1 099:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Bagaren och Kocken
Julklappen finns att köpa hos Bagaren och Kocken
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.

Beskrivning

G3 Ferrari brödrost - Rosta med stil Om du Ă€lskar att njuta av en god frukost med rostat bröd, dĂ„ Ă€r den hĂ€r brödrosten frĂ„n G3 Ferrari nĂ„got för dig. G3 Ferrari Ă€r ett av de fĂ„ varumĂ€rken som har tillstĂ„nd att anvĂ€nda det prestigefyllda namnet ”Ferrari”, och det mĂ€rks pĂ„ deras produkter som kombinerar kvalitet, design och prestanda. Den hĂ€r brödrosten Ă€r gjord i slitstark metall och har en elegant retrodesign som passar perfekt i ett modernt kök. Den har tre praktiska funktioner som gör att du kan rosta, tina och vĂ€rma upp ditt bröd efter din smak. Du kan ocksĂ„ justera rostningsgraden i sex olika nivĂ„er med en enkel ratt. Brödrosten stĂ€nger av sig sjĂ€lv nĂ€r brödet Ă€r klart, sĂ„ du behöver inte oroa dig för att brĂ€nna det. Brödrosten har stora och breda hĂ„l som rymmer tvĂ„ skivor bröd Ă„t gĂ„ngen, oavsett om du vill rosta vanligt formbröd, hembakat bröd eller baguetter. Den Ă€r ocksĂ„ lĂ€tt att rengöra tack vare den avtagbara smulbrickan som samlar upp alla brödsmulor. Dessutom fĂ„r du med tvÄ hĂ„llare i rostfritt stĂ„l som du kan anvĂ€nda för att vĂ€rma upp croissanter, munkar eller andra bakverk. Brödrosten har en effekt pĂ„ 750 watt, vilket gör den bĂ„de energisnĂ„l och kraftfull. Den har ocksĂ„ en sladdvinda som gör det enkelt att förvara den nĂ€r den inte anvĂ€nds.
G3 Ferrari Artista brödrost 2 skivor, vit finns i kategorin Brödrost.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Bagaren och Kocken

Bagaren och Kocken AB Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ köksredskap och kökstillbehör. Företaget grundades 2005 och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges ledande e-handlare inom köksprodukter.

För kunden Àr Bagaren och Kocken ett bra alternativ för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom kök. Bagaren och Kocken Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin matlagning.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Bagaren och Kocken till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Bagaren och Kocken erbjuder ett brett utbud av köksredskap och kökstillbehör, allt frĂ„n knivar och kastruller till bakformar och köksmaskiner. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att laga mat, oavsett din nivĂ„ och budget.
  • Hög kvalitet: Bagaren och Kocken erbjuder köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Bagaren och Kocken Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta köksprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Bagaren och Kocken har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Bagaren och Kocken Àr ett bra val för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Bagaren och Kocken