Fellow Atmos förvaringsburk, 1,2 liter, svart
Se fler bilder »

Fellow Atmos förvaringsburk, 1,2 liter, svart

Fellow

550:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Bagaren och Kocken
Julklappen finns att köpa hos Bagaren och Kocken
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.

Beskrivning

Perfekt förvaringen för kaffeÀlskaren. Den lufttÀta behÄllaren Atmos frÄn Fellow har en smart skruvmekanism som drar ut luften ur burken och förhindrar oxidation. Det gör att den lÀmpar sig vÀl för att förvara kaffebönor, men burken passar Àven bra för till exempel kakor, snacks eller örter. Burken finns i flera storlekar. Den hÀr varianten rymmer 1,2 liter.LufttÀt förvaring gör att dina rÄvaror bibehÄller smak och konsistens upp till 50% lÀngre. Det beror pÄ att syre gör att rÄvarorna lÄngsamt tappar smaken och blir torrare. En Fellow-behÄllare passar dÀrför mycket bra till kaffebönor, eftersom man gÀrna vill att de ska hÄlla sin arom och fuktighet sÄ lÀnge som möjligt. PÄ sÄ vis ser du till att du alltid kan brygga en riktigt god kaffe frÄn grunden.
Fellow Atmos förvaringsburk, 1,2 liter, svart finns i kategorin FörvaringslÄda.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Bagaren och Kocken

Bagaren och Kocken AB Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ köksredskap och kökstillbehör. Företaget grundades 2005 och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges ledande e-handlare inom köksprodukter.

För kunden Àr Bagaren och Kocken ett bra alternativ för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom kök. Bagaren och Kocken Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin matlagning.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Bagaren och Kocken till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Bagaren och Kocken erbjuder ett brett utbud av köksredskap och kökstillbehör, allt frĂ„n knivar och kastruller till bakformar och köksmaskiner. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att laga mat, oavsett din nivĂ„ och budget.
  • Hög kvalitet: Bagaren och Kocken erbjuder köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Bagaren och Kocken Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta köksprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Bagaren och Kocken har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Bagaren och Kocken Àr ett bra val för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Bagaren och Kocken