Everdure Kolgrill HBCE4KGEU 4K Vit
Se fler bilder »

Everdure Kolgrill HBCE4KGEU 4K Vit

Everdure

27 540:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Bagaren och Kocken
Julklappen finns att köpa hos Bagaren och Kocken
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.

Beskrivning

Gör sommaren till nÄgot alldeles extra!Det finns fÄ saker som Àr bÀttre Àn att laga middag pÄ en Àkta kolgrill. KÀnslan, smakerna och stilen gör det till nÄgot alldeles extra, och just dÀrför Àr grillens kvalité oerhört viktig. Kolgrillen 4K Àr det senaste frÄn Everdure och garanterar en upplevelse utöver det vanliga. Nu har du alla möjligheter att förgylla vÄr- och sommarkvÀllen samtidigt som grillen alltid ger dig ett perfekt resultat!Tack vare 4K:s oövertrÀffbara luftflödessystem kan du höja och sÀnka vÀrmen med en otrolig precision. HÀr kan du röka, rosta, direkt-grilla och till och med baka pizza. 4K ger dig mÀngder av möjligheter och Àr oerhört enkel att  hantera. Utrustad med programmet Fast Flame Ignition hettas kolet upp snabbt och enkelt, och nÄr en optimal temperatur efter bara nÄgra minuter. 4K Àr inte bara en vanlig utomhusgrill, den ser till att göra det dÀr lilla extra för dig. Utrustad med sonder skickar den all data till Everdures app för smartphones som du kan ta del av via din telefon. HÀr ser du vÀrme, tillagning och kan Àven fÄ tips och rÄd pÄ hur du bÀst fÀrdigstÀller middagen - ett innovativt system som gör vardagen lite lÀttare!Kolgrillen 4K Àr utmÀrkt för dig som Àr pÄ jakt efter det dÀr lilla extra. Den Àr enkel att hantera och kommer snart att bli din nya bÀsta vÀn i trÀdgÄrden och under sommarkvÀllarna! Specifikationer:- FÀrg: Vit.- Höjd: 115 cm.- Djup: 70 cm. - Bredd: 55 cm.- Effekt: 1400 Watt. - Innovativ och elegant kolgrill!
Everdure Kolgrill HBCE4KGEU 4K Vit finns i kategorin Kolgrill.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Bagaren och Kocken

Bagaren och Kocken AB Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ köksredskap och kökstillbehör. Företaget grundades 2005 och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges ledande e-handlare inom köksprodukter.

För kunden Àr Bagaren och Kocken ett bra alternativ för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom kök. Bagaren och Kocken Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin matlagning.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Bagaren och Kocken till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Bagaren och Kocken erbjuder ett brett utbud av köksredskap och kökstillbehör, allt frĂ„n knivar och kastruller till bakformar och köksmaskiner. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att laga mat, oavsett din nivĂ„ och budget.
  • Hög kvalitet: Bagaren och Kocken erbjuder köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Bagaren och Kocken Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta köksprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Bagaren och Kocken har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Bagaren och Kocken Àr ett bra val för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Bagaren och Kocken