Eva Trio Bourgogne vinglas Legio Nova 6 st.
Se fler bilder »

Eva Trio Bourgogne vinglas Legio Nova 6 st.

Eva Trio

782:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Bagaren och Kocken
Julklappen finns att köpa hos Bagaren och Kocken
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.

Beskrivning

Fullborda din bordsdukning med vinglasserien, Legio Nova. Varje glas i denna serie Àr konstruerat av blyfritt kristallglas, vilket ger varje glas en spektakulÀr glans och de egenskaper som ett kvalitetsvinglas borde ha. Legio Nova-glaset charmar med sin harmoniska klang - det melodiska klirret vid skÄlning skapar en festlig atmosfÀr. Glasets estetik lyfter fram vinets visuella egenskaper, och den vÀl avvÀgda formen bidrar till att frigöra vinets fulla arom och lÄta smakerna blomstra.Detta glas behÄller sin glÀnsande klarhet Àven efter otaliga omgÄngar i diskmaskinen, tack vare att det innehÄller metallen erbium. Erbium hjÀlper till att skydda glaset mot den trÄkiga vita belÀggning som ofta uppstÄr efter att glas har diskats i maskinen.
Eva Trio Bourgogne vinglas Legio Nova 6 st. finns i kategorin Vinglas.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Bagaren och Kocken

Bagaren och Kocken AB Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ köksredskap och kökstillbehör. Företaget grundades 2005 och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges ledande e-handlare inom köksprodukter.

För kunden Àr Bagaren och Kocken ett bra alternativ för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom kök. Bagaren och Kocken Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin matlagning.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Bagaren och Kocken till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Bagaren och Kocken erbjuder ett brett utbud av köksredskap och kökstillbehör, allt frĂ„n knivar och kastruller till bakformar och köksmaskiner. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att laga mat, oavsett din nivĂ„ och budget.
  • Hög kvalitet: Bagaren och Kocken erbjuder köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Bagaren och Kocken Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta köksprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Bagaren och Kocken har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Bagaren och Kocken Àr ett bra val för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Bagaren och Kocken