Ernst Kaffemugg i porslin 30 cl, sand
Se fler bilder »

Ernst Kaffemugg i porslin 30 cl, sand

Ernst

89:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Bagaren och Kocken
Julklappen finns att köpa hos Bagaren och Kocken
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.

Beskrivning

ERNST kaffemugg i porslin ingĂ„r i en större fikaserie dĂ€r du hittar fler matchande delar, till exempel tekoppar, assietter, tĂ„rtfat och mjölkkanna. Seriens vackra sandgrĂ„ fĂ€rg med smĂ„ prickar ger ett mjukt och varmt intryck och bjuder in till fika och hĂ€rliga samtal. Ett bra val för dig som gĂ€rna dukar upp fint Ă„t vĂ€nner och familj och som vill skapa ett enhetligt uttryck pĂ„ bordet. Höjd 8,5 centimeter. Diameter 8 centimeter. Kapacitet 30 centiliter. TĂ„l maskindisk och mikrovĂ„gsugn.Med sin karisma, sina barfota fötter och sina fantastiska citat har Ernst Kirchsteiger tagit plats i hela svenska folkets hjĂ€rtan. Inredare, programledare, kock, skribent och designer – listan kan göras lĂ„ng. ERNST-serien kĂ€nnetecknas av sitt rena och enkla formsprĂ„k, med produkter framtagna utifrĂ„n Kirchsteigers egna tankar och behov i hemmet.
Ernst Kaffemugg i porslin 30 cl, sand finns i kategorin Kopp.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Bagaren och Kocken

Bagaren och Kocken AB Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ köksredskap och kökstillbehör. Företaget grundades 2005 och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges ledande e-handlare inom köksprodukter.

För kunden Àr Bagaren och Kocken ett bra alternativ för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom kök. Bagaren och Kocken Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin matlagning.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Bagaren och Kocken till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Bagaren och Kocken erbjuder ett brett utbud av köksredskap och kökstillbehör, allt frĂ„n knivar och kastruller till bakformar och köksmaskiner. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att laga mat, oavsett din nivĂ„ och budget.
  • Hög kvalitet: Bagaren och Kocken erbjuder köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Bagaren och Kocken Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta köksprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Bagaren och Kocken har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Bagaren och Kocken Àr ett bra val för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Bagaren och Kocken