Emerio Mumin talande Àggkokare, 6 Àgg, vit
Se fler bilder »

Emerio Mumin talande Àggkokare, 6 Àgg, vit

Emerio

479:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Bagaren och Kocken
Julklappen finns att köpa hos Bagaren och Kocken
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.

Beskrivning

Glöm timers eller att kolla pĂ„ klockan nĂ€r du kokar Ă€gg – med den hĂ€r talande Ă€ggkokaren med muminmotiv fixar du enkelt perfekta Ă€gg Ă„t hela familjen. Äggkokaren berĂ€ttar nĂ€mligen under koktiden vilken nivĂ„ Ă€ggen befinner sig pĂ„, och enstaka Ă€gg kan plockas ut medan resten fĂ„r vara kvar för lĂ€ngre koktid. Alla fĂ„r alltsĂ„ sina Ă€gg precis som de vill ha dem: löskokta, mediumkokta eller hĂ„rdkokta.Äggkokaren har en smart och stilren design, med non stick-belĂ€ggning och löstagbara delar för enkel rengöring. Den har en effekt pĂ„ 400 watt, och Ă€ggens koktid meddelas bĂ„de genom tal och med en indikatorlampa. Du kan vĂ€lja om Ă€ggkokaren ska prata finlandssvenska, finska, engelska, tyska eller hollĂ€ndska.
Emerio Mumin talande Ă€ggkokare, 6 Ă€gg, vit finns i kategorin Äggkokare.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Bagaren och Kocken

Bagaren och Kocken AB Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ köksredskap och kökstillbehör. Företaget grundades 2005 och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges ledande e-handlare inom köksprodukter.

För kunden Àr Bagaren och Kocken ett bra alternativ för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom kök. Bagaren och Kocken Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin matlagning.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Bagaren och Kocken till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Bagaren och Kocken erbjuder ett brett utbud av köksredskap och kökstillbehör, allt frĂ„n knivar och kastruller till bakformar och köksmaskiner. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att laga mat, oavsett din nivĂ„ och budget.
  • Hög kvalitet: Bagaren och Kocken erbjuder köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Bagaren och Kocken Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta köksprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Bagaren och Kocken har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Bagaren och Kocken Àr ett bra val för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Bagaren och Kocken