DeLonghi Eletta Explore ECAM450.86.T espressomaskin, titanium
Se fler bilder »

DeLonghi Eletta Explore ECAM450.86.T espressomaskin, titanium

DeLonghi

14 990:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Bagaren och Kocken
Julklappen finns att köpa hos Bagaren och Kocken
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.

Beskrivning

Kaffemaskinen Delonghi Eletta Explore ECAM450.86.T Àr det ultimata valet för den passionerade kaffeÀlskaren. Den har en snygg design som passar bÄde i hemmet och pÄ kontoret och lÄter dig vÀlja pÄ mer Àn 50 olika varma och kalla kaffedrycker. Njut av kaffe med varmt mjölkskum, iskaffe eller kallbryggt kaffe med hjÀlp av teknikerna LatteCrema, Lattecrema Cool och Cold Extraction. Du kan vÀlja om du vill dricka kaffet hemma eller om du vill ta med det i den medföljande To Go-termosmuggen.Med en enda knapptryckning har du tillgÄng till en mÀngd olika kaffedrycker inklusive espresso, cappuccino, latte och mycket mer. Den inbyggda kvarnen maler bönorna fÀrskt för varje kopp, sÄ att du fÄr ut maximal frÀschör och smak. Den anpassningsbara menyn pÄ Delonghi Eletta Explore lÄter dig justera bÄde styrka och temperatur, sÄ att du fÄr ditt kaffe precis som du vill ha det. Maskinen Àr dessutom utrustad med en automatisk rengöringsfunktion, sÄ att du slipper tÀnka pÄ att underhÄlla och rengöra den.
DeLonghi Eletta Explore ECAM450.86.T espressomaskin, titanium finns i kategorin Espressomaskin.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Bagaren och Kocken

Bagaren och Kocken AB Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ köksredskap och kökstillbehör. Företaget grundades 2005 och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges ledande e-handlare inom köksprodukter.

För kunden Àr Bagaren och Kocken ett bra alternativ för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom kök. Bagaren och Kocken Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin matlagning.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Bagaren och Kocken till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Bagaren och Kocken erbjuder ett brett utbud av köksredskap och kökstillbehör, allt frĂ„n knivar och kastruller till bakformar och köksmaskiner. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att laga mat, oavsett din nivĂ„ och budget.
  • Hög kvalitet: Bagaren och Kocken erbjuder köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Bagaren och Kocken Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta köksprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Bagaren och Kocken har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Bagaren och Kocken Àr ett bra val för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Bagaren och Kocken