De Buyer Matpincett med krökt spets 16 cm, rostfritt stÄl
Se fler bilder »

De Buyer Matpincett med krökt spets 16 cm, rostfritt stÄl

De Buyer

105:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Bagaren och Kocken
Julklappen finns att köpa hos Bagaren och Kocken
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.

Beskrivning

Den hĂ€r matpincetten frĂ„n De Buyer Ă€r 16 centimeter lĂ„ng och har en krökt spets som kommer vĂ€l till pass nĂ€r du ska plocka upp och hantera smĂ„ som stora rĂ„varor i köket, allt frĂ„n örter och blommor till köttbitar och mycket mer. Ett oumbĂ€rligt redskap sĂ„vĂ€l under sjĂ€lva matlagningen som nĂ€r det Ă€r dags att lĂ€gga upp dina rĂ€tter vackert pĂ„ tallriken. Tillverkad av rostfritt stĂ„l. TĂ„l maskindisk.Det anrika varumĂ€rket De Buyer har funnits Ă€nda sedan 1830-talet, dĂ„ franska gjuterier började tillverka redskap Ă„t den inflytelserika familjen De Buyer. Sedan dess har mĂ€rket producerat stekpannor, kastruller, grytor och andra högkvalitativa köksredskap av rostfritt stĂ„l – som de numera levererar över hela vĂ€rlden. Även om de vuxit i snabb takt har de alltid gjort det utan att förlora sina rötter i den franska landsbygden, dĂ€r produkterna fortfarande tillverkas.
De Buyer Matpincett med krökt spets 16 cm, rostfritt stÄl finns i kategorin Pincett.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Bagaren och Kocken

Bagaren och Kocken AB Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ köksredskap och kökstillbehör. Företaget grundades 2005 och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges ledande e-handlare inom köksprodukter.

För kunden Àr Bagaren och Kocken ett bra alternativ för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom kök. Bagaren och Kocken Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin matlagning.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Bagaren och Kocken till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Bagaren och Kocken erbjuder ett brett utbud av köksredskap och kökstillbehör, allt frĂ„n knivar och kastruller till bakformar och köksmaskiner. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att laga mat, oavsett din nivĂ„ och budget.
  • Hög kvalitet: Bagaren och Kocken erbjuder köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Bagaren och Kocken Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta köksprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Bagaren och Kocken har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Bagaren och Kocken Àr ett bra val för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Bagaren och Kocken