Cocktail Club Citruspress, rostfritt stÄl
Se fler bilder »

Cocktail Club Citruspress, rostfritt stÄl

Cocktail Club

487:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Bagaren och Kocken
Julklappen finns att köpa hos Bagaren och Kocken
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.

Beskrivning

Gedigen citruspress i stilren design frÄn Cocktail Club, med en form och tyngd som hjÀlper dig att pressa ut sÄ mycket saft som möjligt ur citron och lime. Perfekt nÀr det Àr dags att blanda drinkar som whiskey sour, cosmopolitan, french 75, gimlet och mÄnga fler.Med produkter frÄn Cocktail Club blir det enklare Àn nÄgonsin att blanda riktigt goda drinkar. Produkterna Àr framtagna i samarbete med rutinerade bartenders, som designat ett kit dÀr du fÄr allt du behöver för att skina bakom baren: shaker, strainer, cocktailsked, blandglas, ishink och mer. Som komplement har de Àven designat en app dÀr du hittar bÄde drinkrecept och videor dÀr redskapen demonstreras. En hemmabar i kompakt format med en hel vÀrld av drinkar att utforska.
Cocktail Club Citruspress, rostfritt stÄl finns i kategorin Citruspress.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Bagaren och Kocken

Bagaren och Kocken AB Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ köksredskap och kökstillbehör. Företaget grundades 2005 och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges ledande e-handlare inom köksprodukter.

För kunden Àr Bagaren och Kocken ett bra alternativ för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom kök. Bagaren och Kocken Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin matlagning.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Bagaren och Kocken till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Bagaren och Kocken erbjuder ett brett utbud av köksredskap och kökstillbehör, allt frĂ„n knivar och kastruller till bakformar och köksmaskiner. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att laga mat, oavsett din nivĂ„ och budget.
  • Hög kvalitet: Bagaren och Kocken erbjuder köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Bagaren och Kocken Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta köksprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Bagaren och Kocken har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Bagaren och Kocken Àr ett bra val för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Bagaren och Kocken