Champion Matberedare 1100W, 3,2 liter
Se fler bilder ¬Ľ

Champion Matberedare 1100W, 3,2 liter

Champion

942:-
G√• till butik ¬Ľ
G√• till butik ¬Ľ
Logotype - Bagaren och Kocken
Julklappen finns att köpa hos Bagaren och Kocken
Sidan innehåller reklam genom annonslänkar för Bagaren och Kocken.
Sidan innehåller reklam genom annonslänkar för Bagaren och Kocken.

Beskrivning

Champion 1100W 3,2 liter köksmaskin är den ultimata köksassistenten!Att möta utmaningarna i köket har aldrig varit enklare än med Champion 1100W 3,2 liter matberedare. Denna imponerande maskin kombinerar stil och mångsidighet för att enkelt kunna hantera en rad olika matlagningsuppgifter. Oavsett om du behöver knåda deg, hacka grönsaker i små bitar, vispa grädde, blanda såser eller riva morötter är Champion köksmaskin redo att ta sig an uppgiften.Med en kraftfull motor på 880 W till 1100 W är den här maskinen redo att hantera de tuffaste utmaningarna i köket. Den rymliga behållaren på 3,2 liter ger dig gott om utrymme för att tillaga stora mängder mat, och med tre hastighetsinställningar och en pulsfunktion har du full kontroll över processen. Oavsett om du är en erfaren kock eller nybörjare kommer Champion Kitchen Machine att hjälpa dig att uppnå perfekta resultat.Champion köksmaskin levereras också med ett imponerande utbud av tillbehör, inklusive ett knivblad, degblandare, 2 vändbara skärskivor (grov och fin), pommes frites-skärskiva, äggvisp, dubbel matare och en praktisk spatel. Den har också gummifötter för extra stabilitet, och alla tillbehör är diskmaskinssäkra och BPA-fria. Säkerhetslåset ger extra trygghet vid användning.
Champion Matberedare 1100W, 3,2 liter finns i kategorin Köksassistent.
Ikon som hänvisare till produktinformationenLäs mer...

Om Bagaren och Kocken

Bagaren och Kocken AB är en svensk e-handel som specialiserar sig på köksredskap och kökstillbehör. Företaget grundades 2005 och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges ledande e-handlare inom köksprodukter.

För kunden är Bagaren och Kocken ett bra alternativ för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom kök. Bagaren och Kocken är också ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin matlagning.

Här är några av de saker som gör Bagaren och Kocken till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Bagaren och Kocken erbjuder ett brett utbud av k√∂ksredskap och k√∂kstillbeh√∂r, allt fr√•n knivar och kastruller till bakformar och k√∂ksmaskiner. Detta g√∂r att du kan hitta allt du beh√∂ver f√∂r att laga mat, oavsett din niv√• och budget.
  • H√∂g kvalitet: Bagaren och Kocken erbjuder k√∂ksredskap och k√∂kstillbeh√∂r av h√∂g kvalitet. F√∂retaget samarbetar med b√•de svenska och internationella varum√§rken, och produkterna √§r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Bagaren och Kocken √§r k√§nda f√∂r sina bra priser. F√∂retaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, s√• du kan hitta k√∂ksprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Bagaren och Kocken har en bra kundservice. F√∂retaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig r√•dgivning.

Bagaren och Kocken är ett bra val för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser.

Spännande julklappstips från Bagaren och Kocken