Caso WaffleUp belgiskt vÄffeljÀrn 18 cm, stÄl/svart
Se fler bilder »

Caso WaffleUp belgiskt vÄffeljÀrn 18 cm, stÄl/svart

Caso

1 054:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Bagaren och Kocken
Julklappen finns att köpa hos Bagaren och Kocken
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.

Beskrivning

Vill du kunna göra lÀckra, tjocka belgiska vÄfflor hemma? DÄ Àr WaffleUp frÄn Caso det idealiska vÄffeljÀrnet för dig! Det har en stilren och modern design med en vacker yta i rostfritt stÄl. Med detta vÄffeljÀrn kan du enkelt göra vÄfflor upp till 2,5 centimeter tjocka. Smeten hÀlls i frÄn toppen, vilket garanterar att den fördelas jÀmnt i vÄffeljÀrnet. Om det finns smet som inte rinner ner i jÀrnet, samlas den automatiskt upp i en praktisk kopp pÄ toppen, och sÄ har du smet till din nÀsta vÄffla. Mums! Med WaffleUp kan du enkelt styra tillagningen, eftersom det finns fem valbara instÀllningar. Vill du ha en lÀtt och luftig vÄffla eller en krispig och gyllenbrun? Du vÀljer sjÀlv och WaffleUp frÄn Caso levererar. VÄffeljÀrnet Àr otroligt tÀtt nÀr det anvÀnds, sÄ du behöver inte oroa dig för att smeten rinner ut eller över sidorna. Och tack vare den fastsatta bottenplattan, hamnar eventuellt spill pÄ plattan i botten. Du kan följa vÄffeltillverkningsprocessen via de tvÄ indikatorlamporna. Det röda ljuset berÀttar för dig nÀr du ska hÀlla i smeten och stÀnga jÀrnet, medan det gröna ljuset visar nÀr vÄfflan Àr klar att tas ut. VÄffeljÀrnet har en non-stick belÀggning, sÄ nÀr du Àr klar med att grÀdda, Àr det lÀtt att ta bort vÄfflan frÄn jÀrnet. Till WaffleUp medföljer ocksÄ en skopa till vÄffelsmeten. Rengör den med en fuktig trasa.
Caso WaffleUp belgiskt vÄffeljÀrn 18 cm, stÄl/svart finns i kategorin VÄffeljÀrn.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Bagaren och Kocken

Bagaren och Kocken AB Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ köksredskap och kökstillbehör. Företaget grundades 2005 och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges ledande e-handlare inom köksprodukter.

För kunden Àr Bagaren och Kocken ett bra alternativ för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom kök. Bagaren och Kocken Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin matlagning.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Bagaren och Kocken till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Bagaren och Kocken erbjuder ett brett utbud av köksredskap och kökstillbehör, allt frĂ„n knivar och kastruller till bakformar och köksmaskiner. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att laga mat, oavsett din nivĂ„ och budget.
  • Hög kvalitet: Bagaren och Kocken erbjuder köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Bagaren och Kocken Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta köksprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Bagaren och Kocken har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Bagaren och Kocken Àr ett bra val för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Bagaren och Kocken