Caso Varmluftsfritös AF200 3 liter, svart
Se fler bilder »

Caso Varmluftsfritös AF200 3 liter, svart

Caso

1 119:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Bagaren och Kocken
Julklappen finns att köpa hos Bagaren och Kocken
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.

Beskrivning

Vem vill inte ha friterad mat utan att tillsÀtta onödigt mycket fett? Med Caso varmluftsfritös kan du tillaga lÀckra och frÀscha rÀtter med hjÀlp av het luft som cirkulerar runt maten. Du fÄr ett krispigt och saftigt resultat med upp till 80% mindre fett Àn med en vanlig fritös. Caso varmluftsfritös har en stor kapacitet pÄ tre liter, vilket rÀcker till cirka fyra portioner. Du kan vÀlja mellan sex förinstÀllda program för olika typer av mat, eller stÀlla in temperaturen och tiden manuellt mellan 60-200 grader och 1-60 minuter. Varmluftsfritösen har en elegant och modern design i svart fÀrg, med en touchpanel och en LCD-display som visar instÀllningarna. Den har ocksÄ en automatisk avstÀngningsfunktion och ett överhettningsskydd för extra sÀkerhet. SkÄlen Àr löstagbar och lÀtt att rengöra, antingen för hand eller i diskmaskin. Caso varmluftsfritös Àr en smart och praktisk köksapparat som lÄter dig laga god och hÀlsosam mat pÄ ett snabbt och enkelt sÀtt. Du sparar bÄde tid, pengar och kalorier nÀr du anvÀnder denna varmluftsfritös. Till skillnad frÄn en vanlig fritös, behöver du inte oroa dig för oljespill, lukt eller brandrisk nÀr du anvÀnder denna varmluftsfritös. Med denna varmluftsfritös kan du laga mat som Àr lika god som pÄ restaurang, men mycket nyttigare och billigare. BestÀll din Caso varmluftsfritös idag och upptÀck en ny vÀrld av smaker! Du fÄr ocksÄ en gratis receptbok med massor av tips och idéer pÄ vad du kan laga med din varmluftsfritös.
Caso Varmluftsfritös AF200 3 liter, svart finns i kategorin Airfryer.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Bagaren och Kocken

Bagaren och Kocken AB Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ köksredskap och kökstillbehör. Företaget grundades 2005 och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges ledande e-handlare inom köksprodukter.

För kunden Àr Bagaren och Kocken ett bra alternativ för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom kök. Bagaren och Kocken Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin matlagning.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Bagaren och Kocken till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Bagaren och Kocken erbjuder ett brett utbud av köksredskap och kökstillbehör, allt frĂ„n knivar och kastruller till bakformar och köksmaskiner. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att laga mat, oavsett din nivĂ„ och budget.
  • Hög kvalitet: Bagaren och Kocken erbjuder köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Bagaren och Kocken Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta köksprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Bagaren och Kocken har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Bagaren och Kocken Àr ett bra val för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Bagaren och Kocken