Caso HW550 varmvattendispenser, stÄl/svÄrt
Se fler bilder »

Caso HW550 varmvattendispenser, stÄl/svÄrt

Caso

2 090:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Bagaren och Kocken
Julklappen finns att köpa hos Bagaren och Kocken
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.

Beskrivning

Har du nÄgonsin önskat att du kunde fÄ varmt vatten pÄ ett ögonblick, utan att vÀnta pÄ att vattnet ska koka eller slösa energi och vatten? DÄ har du hittat den perfekta produkten för dig. Caso varmvattendispenser Àr en revolutionerande köksapparat som ger dig varmt vatten med ett enkelt knapptryck. Oavsett om du vill bereda te, snabbkaffe, koppnudlar, barnmat eller annat, kan du vÀlja mellan sju olika temperaturer frÄn 40 till 100 grader, och sju olika mÀngder frÄn 100 till 400 ml. Du kan ocksÄ anvÀnda flödesfunktionen för att fÄ precis den mÀngd vatten du vill ha, till exempel för att fylla en termos eller en kastrull. Caso varmvattendispenser har en stor och avtagbar vattentank pÄ 2,9 liter, som rÀcker till mÄnga koppar. Den har ocksÄ en elegant och modern design i stÄl och svart, med en touchpanel och en LCD-display som visar instÀllningarna. Den har Àven en automatisk avstÀngningsfunktion och ett överhettningsskydd för extra sÀkerhet. SkÄlen Àr löstagbar och lÀtt att rengöra, antingen för hand eller i diskmaskin. Caso varmvattendispenser Àr inte bara smart och praktisk, utan ocksÄ miljövÀnlig och ekonomisk. Du slipper vÀnta pÄ att vattnet ska koka, och du behöver inte vÀrma upp mer vatten Àn du behöver. Du kan ocksÄ spara upp till 50 % energi jÀmfört med vanliga vattenkokare. Caso varmvattendispenser Àr den ultimata produkten för dig som vill ha varmt vatten pÄ ett snabbt och enkelt sÀtt.
Caso HW550 varmvattendispenser, stÄl/svÄrt finns i kategorin Kittel.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Bagaren och Kocken

Bagaren och Kocken AB Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ köksredskap och kökstillbehör. Företaget grundades 2005 och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges ledande e-handlare inom köksprodukter.

För kunden Àr Bagaren och Kocken ett bra alternativ för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom kök. Bagaren och Kocken Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin matlagning.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Bagaren och Kocken till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Bagaren och Kocken erbjuder ett brett utbud av köksredskap och kökstillbehör, allt frĂ„n knivar och kastruller till bakformar och köksmaskiner. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att laga mat, oavsett din nivĂ„ och budget.
  • Hög kvalitet: Bagaren och Kocken erbjuder köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Bagaren och Kocken Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta köksprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Bagaren och Kocken har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Bagaren och Kocken Àr ett bra val för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Bagaren och Kocken