Caso E3 Àggkokare, stÄl/svart
Se fler bilder »

Caso E3 Àggkokare, stÄl/svart

Caso

509:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Bagaren och Kocken
Julklappen finns att köpa hos Bagaren och Kocken
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.

Beskrivning

Caso E3 Ă€ggkokare för tre Ă€gg Ă€r perfekt för dig som vill koka Ă€gg snabbt men inte har plats för större maskiner hemma. Äggkokaren har en snygg design med en blandning av rostfritt stĂ„l och svarta kanter och manövreras enkelt med en vridknapp. Du kan vĂ€lja om du vill ha dina Ă€gg mjukkokta, medelkokta eller hĂ„rdkokta genom att vrida vredet till en av de tre bilderna. Tillagningstiden Ă€r upp till 15 minuter. Att anvĂ€nda en Ă€ggkokare sparar inte bara tid, utan Ă€ven energi och vatten. Locket Ă€r genomskinligt och brickan dĂ€r Ă€ggen placeras kan tas bort. Äggkokaren stĂ€ngs av automatiskt och avger samtidigt en ljudsignal. Inkluderar en mĂ€tkopp för vatten och en Ă€ggtimer.
Caso E3 Ă€ggkokare, stĂ„l/svart finns i kategorin Äggkokare.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Bagaren och Kocken

Bagaren och Kocken AB Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ köksredskap och kökstillbehör. Företaget grundades 2005 och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges ledande e-handlare inom köksprodukter.

För kunden Àr Bagaren och Kocken ett bra alternativ för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom kök. Bagaren och Kocken Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin matlagning.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Bagaren och Kocken till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Bagaren och Kocken erbjuder ett brett utbud av köksredskap och kökstillbehör, allt frĂ„n knivar och kastruller till bakformar och köksmaskiner. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att laga mat, oavsett din nivĂ„ och budget.
  • Hög kvalitet: Bagaren och Kocken erbjuder köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Bagaren och Kocken Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta köksprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Bagaren och Kocken har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Bagaren och Kocken Àr ett bra val för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Bagaren och Kocken