Caso Barbecue Cooler 703 S-R utomhuskylskÄp 63 liter, vÀnsterhÀngd
Se fler bilder »

Caso Barbecue Cooler 703 S-R utomhuskylskÄp 63 liter, vÀnsterhÀngd

Caso

7 578:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Bagaren och Kocken
Julklappen finns att köpa hos Bagaren och Kocken
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.

Beskrivning

Det hĂ€r utomhuskylskĂ„pet i serien Barbecue Cooler frĂ„n tyska Caso Ă€r speciellt utvecklat för att kunna anvĂ€ndas utomhus. Det Ă€r dĂ€rför tillverkat av vattentĂ„ligt stĂ„l som klarar regn och dĂ„ligt vĂ€der och har en UV-skyddad glasdörr som Ă€r utrustad med automatisk stĂ€ngning. Den hĂ€r varianten Ă€r den minsta i serien och rymmer 63 liter – med andra ord Ă€ndĂ„ tillrĂ€ckligt med plats för dryck, tillbehör och rĂ„varor i uteköket, vardagsrummet eller kĂ€llaren.KylskĂ„pet kan anvĂ€ndas bĂ„de inbyggt och fristĂ„ende, vilket ger dig mĂ„nga möjligheter vad gĂ€ller placering. Det har fyra flyttbara hyllor, vilka du enkelt justerar via det praktiska klicksystemet. Temperaturen kan stĂ€llas frĂ„n 0-10°C och du kan sjĂ€lv vĂ€lja om du föredrar att ha den invĂ€ndiga LED-belysningen tĂ€nd eller slĂ€ckt. Ett bra kylskĂ„psval sĂ„vĂ€l för professionellt bruk som för hemmabruk.
Caso Barbecue Cooler 703 S-R utomhuskylskÄp 63 liter, vÀnsterhÀngd finns i kategorin KylskÄp.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Bagaren och Kocken

Bagaren och Kocken AB Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ köksredskap och kökstillbehör. Företaget grundades 2005 och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges ledande e-handlare inom köksprodukter.

För kunden Àr Bagaren och Kocken ett bra alternativ för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom kök. Bagaren och Kocken Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin matlagning.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Bagaren och Kocken till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Bagaren och Kocken erbjuder ett brett utbud av köksredskap och kökstillbehör, allt frĂ„n knivar och kastruller till bakformar och köksmaskiner. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att laga mat, oavsett din nivĂ„ och budget.
  • Hög kvalitet: Bagaren och Kocken erbjuder köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Bagaren och Kocken Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta köksprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Bagaren och Kocken har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Bagaren och Kocken Àr ett bra val för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Bagaren och Kocken