Brusletto Hunter kockkniv Premium Chef AP
Se fler bilder »

Brusletto Hunter kockkniv Premium Chef AP

Brusletto

2 423:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Bagaren och Kocken
Julklappen finns att köpa hos Bagaren och Kocken
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.

Beskrivning

Den handgjorda kockkniven frÄn norska Brusletto Àr en exklusiv kniv som Àr designad och tillverkad för hand i deras fabrik i Geilo, Norge, vilket betyder att den kommer med livstidsgaranti vid normal anvÀndning. Kockkniven Àr ett mÄngsidigt verktyg som lÀtt blir den mest anvÀnda kniven i köket. Den Àr idealisk till grönsaker, benfritt kött eller fisk. Hunter Premium Chef AP-kniven kommer i tvÄ storlekar. Den större modellen har en lÀngd pÄ 31,5 centimeter med ett blad pÄ 19 centimeter. Den mindre modellen Àr minst lika mÄngsidig som den större och passar bra till frukt och grönsaker. Den mindre modellen mÀter 25,5 centimeter med ett blad pÄ 13,5 centimeter. Skaften pÄ knivarna Àr tillverkade av specialbehandlad, fÀrgad och oljad masurbjörk. Knivbladen Àr gjorda av stÄl med konkava luftfickor infrÀsta i stÄlet och utformade för att maten lÀttare ska slÀppa frÄn stÄlet - en egenskap som uppskattas av mÄnga.
Brusletto Hunter kockkniv Premium Chef AP finns i kategorin Kockkniv.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Bagaren och Kocken

Bagaren och Kocken AB Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ köksredskap och kökstillbehör. Företaget grundades 2005 och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges ledande e-handlare inom köksprodukter.

För kunden Àr Bagaren och Kocken ett bra alternativ för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom kök. Bagaren och Kocken Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin matlagning.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Bagaren och Kocken till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Bagaren och Kocken erbjuder ett brett utbud av köksredskap och kökstillbehör, allt frĂ„n knivar och kastruller till bakformar och köksmaskiner. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att laga mat, oavsett din nivĂ„ och budget.
  • Hög kvalitet: Bagaren och Kocken erbjuder köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Bagaren och Kocken Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta köksprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Bagaren och Kocken har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Bagaren och Kocken Àr ett bra val för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Bagaren och Kocken