Bosch MFQ4980B elvisp, 850 W, svart
Se fler bilder »

Bosch MFQ4980B elvisp, 850 W, svart

Bosch

1 799:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Bagaren och Kocken
Julklappen finns att köpa hos Bagaren och Kocken
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.

Beskrivning

En elvisp Ă€r ett oumbĂ€rligt redskap som underlĂ€ttar vardagen och gör stor nytta i köket. Till den hĂ€r kraftfulla elvispen frĂ„n Bosch medföljer dels tvĂ„ vispar och tvĂ„ degkrokar, men Ă€ven minihackare, stavmixer och mixerbĂ€gare. Elvispen har en stilren design i svart och silver och Ă€r utrustad med en kraftfull motor pĂ„ 850 watt.Med de medföljande FineCreamer-visparna gĂ„r det snabbt att fĂ„ volym pĂ„ dina kulinariska alster, allt frĂ„n fluffiga marĂ€nger till krĂ€miga desserter. Den innovativa tekniken med smĂ„ kulor pĂ„ visparna ger Ă€nnu mer luft medan du vispar, vilket ger fluffigare kaksmet, hĂ„rdare vispad Ă€ggvita och fĂ€rdigvispad grĂ€dde pĂ„ nolltid. Med de tvĂ„ rejĂ€la degkrokarna i högkvalitativt rostfritt stĂ„l kan du Ă€ven hantera tunga degar utan problem.Vispens gummerade handtag sĂ€kerstĂ€ller ett bekvĂ€mt och sĂ€kert grepp nĂ€r du vispar i hög hastighet. Den lĂ„ga vikten pĂ„ 1,8 kilo gör dessutom att du kan vispa lĂ€nge utan större anstrĂ€ngning. Du har fem olika hastigheter att vĂ€lja pĂ„ – frĂ„n lĂ„ngsam blandning av ingredienser till snabb vispning med turbofunktion.Även vispens stavmixerdel och minihackaren kommer vĂ€l till pass i mĂ„nga lĂ€gen i köket. Stavmixern Ă€r till exempel utmĂ€rkt att anvĂ€nda för smoothies, krĂ€mig soppa eller för att slĂ„ en snabb majonĂ€s. Minihackaren Ă€r en smidig hjĂ€lpreda nĂ€r du snabbt och enkelt vill hacka rĂ„varor som nötter, örter eller choklad. Du byter snabbt del med en enkel knapptryckning. Samtliga delar tĂ„l maskindisk.
Bosch MFQ4980B elvisp, 850 W, svart finns i kategorin Handmixer.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Bagaren och Kocken

Bagaren och Kocken AB Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ köksredskap och kökstillbehör. Företaget grundades 2005 och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges ledande e-handlare inom köksprodukter.

För kunden Àr Bagaren och Kocken ett bra alternativ för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom kök. Bagaren och Kocken Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin matlagning.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Bagaren och Kocken till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Bagaren och Kocken erbjuder ett brett utbud av köksredskap och kökstillbehör, allt frĂ„n knivar och kastruller till bakformar och köksmaskiner. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att laga mat, oavsett din nivĂ„ och budget.
  • Hög kvalitet: Bagaren och Kocken erbjuder köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Bagaren och Kocken Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta köksprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Bagaren och Kocken har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Bagaren och Kocken Àr ett bra val för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Bagaren och Kocken