Blendtec Blender Designer 725 Stainless Steel
Se fler bilder »

Blendtec Blender Designer 725 Stainless Steel

Blendtec

7 990:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Bagaren och Kocken
Julklappen finns att köpa hos Bagaren och Kocken
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.

Beskrivning

VĂ€rldens smartaste blender frĂ„n Blendtec! Designer 725 Ă€r Blendtecs absolut mest avancerade blender med en sĂ„ kallad SmartBlend-teknologi som kommunicerar med anvĂ€ndaren nĂ€r nĂ„gonting inte riktigt stĂ€mmer. Precis som vilken mixer som helst frĂ„n Blendtec kan Designer 725 göra otroligt fina smoothies pĂ„ kort tid, glass, juicer, till och med varma soppor med hjĂ€lp av friktionen som bildas.Designer 725 Ă€r Ă€ven Blendtecs starkaste modell med hela 3,8 hĂ€stkrafter, motsvarande 2800 watt. UngefĂ€r lika stark som en mindre utombordare. De trubbiga knivarna kan dĂ€rför slĂ„ sönder ingredienserna till skillnad frĂ„n andra blenders och mixers som skĂ€r sönder ingredienserna. Blendtecs blender kan med all sin kraft krossa cellvĂ€ggar. PĂ„ sĂ„ vis hjĂ€lper man kroppen att lĂ€ttare ta upp alla nĂ€ringsĂ€mnen. Den hĂ€r typen av köksmaskin kallas i USA för High Speed Blenders, men i Sverige gĂ„r det alldeles utmĂ€rkt att sĂ€ga höghastighetsblender. Kannan som medföljer Designer 725 Ă€r Blendtecs patenterade Wildside+ Jar. Det Ă€r en fyrkantig kanna med en extra mindre kant som hjĂ€lper till att skapa en sĂ„ oregelbunden virvel som möjligt. Det bidrar till ett bĂ€ttre och jĂ€mnare resultat. Designer 725 har 6 förinstĂ€llda program som Ă€r specialanpassade för sina respektive uppgifter. Programmen innefattar Smoothie, DippsĂ„ser/Salsa, Glass, Juice, Varm soppa och rengöring. Blendern kommer att ge förslag pĂ„ anvĂ€ndningsomrĂ„den nĂ€r man anvĂ€nder ett program. Hastighetsreglaget Ă€r uppdelat i 100 steg för en helt otrolig precision. Dessutom finns det en pulsfunktion med varierande hastigheter. Allt styrs med hjĂ€lp av en touch-display med tydliga symboler. Designer 725 har ett gjutet hölje i rostfritt stĂ„l som ger en stabilitet och ett elegant utseende Ă„t blendern.  Rostfritt StĂ„l.6 Program; Juice, Smoothie, Varm soppa, Salsa/dippsĂ„s, Rengöring, Glass.Hastighetsstege med 100 steg + Puls.3,8 HĂ€stkrafter.2800 WattWildside+ Jar 2,8 liter.SmartBlend-teknologi. Garanti: 8 Ă„r pĂ„ motor och kanna.Höjd: ca 41 cm.
Blendtec Blender Designer 725 Stainless Steel finns i kategorin Blender.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Bagaren och Kocken

Bagaren och Kocken AB Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ köksredskap och kökstillbehör. Företaget grundades 2005 och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges ledande e-handlare inom köksprodukter.

För kunden Àr Bagaren och Kocken ett bra alternativ för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom kök. Bagaren och Kocken Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin matlagning.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Bagaren och Kocken till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Bagaren och Kocken erbjuder ett brett utbud av köksredskap och kökstillbehör, allt frĂ„n knivar och kastruller till bakformar och köksmaskiner. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att laga mat, oavsett din nivĂ„ och budget.
  • Hög kvalitet: Bagaren och Kocken erbjuder köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Bagaren och Kocken Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta köksprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Bagaren och Kocken har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Bagaren och Kocken Àr ett bra val för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Bagaren och Kocken